Ανείπωτος ο πόνος στα Τέμπη στο μνημόσυνο για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Γονείς των νέων που χάθηκαν έφτασαν στο σημείο συντετριμμένοι, αφήνοντας ένα λουλούδι ή ανάβοντας ένα κερί στη μνήμη των αγαπημένων τους. .

Το εικονοστάσι στήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, λίγα μέτρα από τις ράγες που έγινε η μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου.


Στο σημείο αυτό σήμερα έφτασαν γονείς των θυμάτων αλλά και απλοί κάτοικοι της περιοχής που με δάκρυα στα μάτια άφησαν λίγα λουλούδια.

Για τους γονείς ο χρόνος σταμάτησε τη μέρα που έμαθαν τα τραγικά νέα. Ο ψυχικός τους πόνος είναι ανείπωτος.
Το μνημόσυνο τελέσθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στα Τέμπη για τα θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας που συντάραξε την Ελλάδα.


Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε μετά τη θεία λειτουργία παρουσία δημάρχων, αιρετών της Π.Ε. Λάρισας και πλήθος κόσμου. Στο εικονοστάσι που στήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας πήγαν φορείς αλλά και κάτοικοι της περιοχής, για να αφήσουν στεφάνια, λουλούδια, κεριά και ορισμένοι φωτογραφίες των νεαρών θυμάτων.


Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός μήνα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ν της Αγίας Τριάδας στα Τέμπη έλαβε την απόφαση να τελέσει την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων.

Ε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook