Ο Ηλίας Μίχος της ζητούσε να συνευρεθεί ερωτικά με «πλούσια άτομα που έχουν λεφτά» κατέθεσε η 12χρονη από τον Κολωνό – θύμα βιασμών και μαστροπείας από τον προφυλάκισμένο επιχειρηματία και άλλους άνδρες πολλοί από τους οποίους έχουν καταλήξει στις φυλακές.

Και νέα συμπληρωματική κατάθεση έδωσε τη Μεγάλη Δευτέρα στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων η 12 χρονη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας με εγκέφαλο τον Ηλία Μίχο.

Πρόκειται για την 7η κατάθεση που δίνει η 12χρονη από τότε που αποκαλύφθηκε η ζοφερή αυτή υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Την παραγγελία για κατάθεση της 12χρονης έδωσε η ανακρίτρια που έχει χρεωθεί την υπόθεση μετά από αίτημα των δικηγόρων της 12χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 12χρονη στην συμπληρωματική κατάθεσή της ανέφερε περισσότερα από 10 πρόσωπα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όμως, όταν οι αστυνομικοί στους οποίους μίλησε η 12χρονη από τον Κολωνό ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες για τα πρόσωπα αυτά, το παιδί τους είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο. Η 12χρονη φέρεται, μάλιστα, να ανφέρθηκε σε μικρά ονόματα κάνοντας λόγο για αλλοδαπούς.

Στην κατάθεσή της η 12χρονη αναφέρθηκε και στον προφυλακισμένο για την υπόθεση, Ηλία Μίχο, για τον οποίο είπε ότι της ζήτησε να συνευρεθεί ερωτικά με «πλούσια πρόσωπα που έχουν λεφτά». Το κορίτσι, όμως, δεν είχε κάτι περισσότερο να προσθέσει γι’ αυτό καθώς, όπως φέρεται να είπε, δεν πήγε ποτέ σε αυτά τα ραντεβού που ήθελε να κλείσει ο Μίχος.

Αυτό που απομένει τώρα είναι να αναλυθούν προσεκτικά τα όσα κατέθεσε η 12χρονη προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι παιδόφιλοι βιαστές και να υπάρξουν νέα εντάλματα σύλληψης και ένας γύρος απολογιών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook