Γιάννης Λύρας: Συνελήφθη ο πλαστικός χειρουργός μετά από καυγά με 92χρονη για τα κοινόχρηστα – Αλληλομηνύθηκαν

O γνωστός ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας, διανυκτέρευσε το Σαββατοκύριακο στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς μετά από άγριο καβγά που φέρεται ότι είχε με ηλικιωμένη, με αφορμή τα κοινόχρηστα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός τσακώθηκε με την 92χρονη, η οποία διαμένει στην ίδια πολυκατοικία με εκείνον στην Κηφισιά και αλληλομηνύθηκαν με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταλήξει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ και ο γιατρός στα κρατητήρια και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.
Το συμβάν σημειώθηκε στις 21:10 το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Λύρας και η 92χρονη βρίσκονταν στην πολυκατοικία της οδού Αιολίας, όταν άρχισαν να τσακώνονται με τις πληροφορίες να λένε πως ο καυγάς έγινε για τα κοινόχρηστα. Το σκηνικό άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο έντονο και η κατάσταση να ξεφεύγει με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Αστυνομίας.
Περιπολικό της Άμεσης Δράσης έλαβε σήμα και μετέβη στην πολυκατοικία της Κηφισιάς, όπου σύμφωνα με την ηλικιωμένη ο γιατρός την χτύπησε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να οδηγηθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομειο ΚΑΤ.
Ο Γιάννης Λύρας κατέθεσε σε βάρος της μήνυση για εξύβριση και απειλή, ενώ και η ηλικιωμένη σε βάρος του για πρόκληση σωματικών βλαβών, με αποτέλεσμα ο 63 χρόνος γιατρός να συλληφθεί. Λίγες ώρες αργότερα ο γιατρός κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση και σε βάρος συγγενικού προσώπου της ηλικιωμένης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Άννα Βίσση: Εντυπωσιακή ξεσήκωσε το κοινό στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρo – Bίντεο
- Παναιτωλικός – Βόλος 1-2: Διπλό και πρώτη νίκη για τους Θεσσαλούς στη φετινή Super League
- Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: Γενναία πολιτική αλλαγή μόνο με εκλογές – Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για οικονομία, κράτος και κοινωνία
- Ατρόμητος – Άρης 1-2: Απέδρασαν με ανατροπή από το Περιστέρι οι Θεσσαλονικείς
- Oλυμπιακός – Πανσερραϊκός 5-0: Με stars Ποντένσε – Tαρέμι και νίκη –θρίαμβο για τους Πειραιώτες
- Συναγερμός στην Πολωνία για απειλή από drones – Απογειώθηκαν μαχητικά και έκλεισε το αεροδρόμιο του Λούμπλιν – Συναγερμός και στη Ρουμανία
- Αταμάν για το σάλο με την τουρκική ανάρτηση: «Η ομοσπονδία την κατέβασε και το άτομο που το έκανε απολύθηκε»
- Ρόδος: Συνελήφθη γνωστή influencer για κατοχή και διακίνηση ροζ κοκαΐνης – Παραδόθηκε και η μητέρα της
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook