Γιάννης Λύρας: «Δεν υπήρξε διαπληκτισμός με την ηλικιωμένη, ούτε θέμα με τα κοινόχρηστα» – Απέσυραν τις μηνύσεις (video)

Αίσιο τέλος είχε η διένεξη μεταξύ του γνωστού πλαστικού χειρουργού Γιάννη Λύρα και μιάς ηλικιωμένης γυναίκας.
Οι δύο πλευρές που είχαν αλληλομηνυθεί «έδωσαν τα χέρια» και το θέμα που λέγεται ότι είχε ανακύψει με αφορμή τα κοινόχρηστα θεωρείται λήξαν.
Όπως έγινε γνωστό ο Γιάννης Λύρας είχε περάσει το Σαββατοκύριακο στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κηφισιάς καθώς η γυναίκα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του μετά από καβγά που φέρεται να είχαν για τα κοινόχρηστα. Όμως, το μεσημέρι της Δευτέρας, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβασμό και αποφάσισαν να μην δώσουν συνέχεια στα δικαστήρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα από την Εισαγγελία είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του πλαστικού χειρουργού για απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση και στη συνέχεια ο ίδιος παραπέμφθηκε στο Aυτόφωρο να δικαστεί. Πλην όμως η υπόθεση αυτή έκλεισε.
Σε δηλώσεις του έξω από τα δικαστήρια ο Γιάννης Λύρας είπε ότι δεν υοήρξε καμμία διαφωνία για τα κοινόχρηστα , ούτε διαπληκτίστηκε ο ίδιος με την ηλικιωμένη καθώς έλλειπε και από το σπίτι του στην Κηφισιά.
«Δεν υπήρξε τίποτα. Καμία λεκτική αντιπαράθεση, ούτε τίποτα. Δεν ήμουν καν στο σπίτι μου. Το θέμα ήταν απειλή, εκφοβισμός για το 3χρονο τέκνο μου από υπερήλικα άτομο, το οποίο συμπαθώ και ιδιαιτέρως» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Λύρας.
Και πρόσθεσε: «Εγώ έκανα κατευθείαν τις κινήσεις προς την Δικαιοσύνη. Μετά γελάγαμε, τα βρήκαμε μεταξύ μας, ήταν πολύ ωραίο το κλίμα».
Όπως είπε δεν μένει καν σε πολυκατοικία αλλά σε μονοκατοικία και έχει κοινό κήπο με την ηλικιωμένη και συγκεκριμένα με το γιό της.
https://www.youtube.com/watch?v=Njh3leMHLn0
Ολες οι Ειδήσεις
- Άννα Βίσση: Εντυπωσιακή ξεσήκωσε το κοινό στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρo – Bίντεο
- Παναιτωλικός – Βόλος 1-2: Διπλό και πρώτη νίκη για τους Θεσσαλούς στη φετινή Super League
- Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: Γενναία πολιτική αλλαγή μόνο με εκλογές – Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για οικονομία, κράτος και κοινωνία
- Ατρόμητος – Άρης 1-2: Απέδρασαν με ανατροπή από το Περιστέρι οι Θεσσαλονικείς
- Oλυμπιακός – Πανσερραϊκός 5-0: Με stars Ποντένσε – Tαρέμι και νίκη –θρίαμβο για τους Πειραιώτες
- Συναγερμός στην Πολωνία για απειλή από drones – Απογειώθηκαν μαχητικά και έκλεισε το αεροδρόμιο του Λούμπλιν – Συναγερμός και στη Ρουμανία
- Αταμάν για το σάλο με την τουρκική ανάρτηση: «Η ομοσπονδία την κατέβασε και το άτομο που το έκανε απολύθηκε»
- Ρόδος: Συνελήφθη γνωστή influencer για κατοχή και διακίνηση ροζ κοκαΐνης – Παραδόθηκε και η μητέρα της
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook