Έλλειψη εμπεριστατωμένης αιτιολογίας είναι το σκεπτικό της εισαγγελικής πρότασης για την αναίρεση του βουλεύματος αποφυλάκισης του παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη

Την αναίρεση του βουλεύματος με το οποίο αποφυλακίστηκε ο προπονητής από την Κρήτη Νίκος Σειραγάκης που είχε καταδικαστεί για ασέλγεια σε βάρος 36 ανηλίκων αθλητών που προπονούσε το 2011 ζητά η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου .

Κι αυτό καθώς η αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Αδαμαντία Οικονόμου, ζήτησε την αναίρεση του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου που άνοιξε την πόρτα της φυλακής στον καταδικασμένο σε 401 έτη κάθειρξης προπονητή, με το σκεπτικό ότι δεν έχει εμπεριστατωμένη αιτιολογία.

Τον τελικό λόγο για το αν θα αναιρεθεί η όχι το βούλευμα έχει πλέον το Ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου.

Από αυτό θα κριθεί και αν τελικά ο παιδόφιλος προπονητής θα επιστρέψει και πάλι στις φυλακές.

Ο Νίκος Σειραγάκης αποφυλακίστηκε τον περασμένο μήνα , αφού προηγούμενα εξέτισε 12,5 χρόνια κράτησης, δηλαδή, μόλις τα 3/5 της ποινής του. Οι πόρτες της φυλακής άνοιξαν για το Νίκο Σειρηγάκη με βούλευμα του Εφετείου Ναυπλίου το οποίο του έθεσε περιοριστικούς όρους μεταξύ των οποίων να μην πάει στην Κρήτη, τόπο τέλεσης των αποτρόπαιων πράξεων του.

Μετά το θόρυβο που προκάλεσε η αποφυλάκιση του , ασκήθηκε αναίρεση στον Άρειο Πάγο κατά του βουλεύματος και η τελική κρίση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook