Φρίκη στην Κρήτη από την σεξουαλική κακοποίηση και το βιασμό ενός ανήλικου αγοριού από τον πατριό του στηνΜεσσαρά Ηρακλείου Κρήτης.

Ο 53χρονος Σύρος όχι μόνο βίαζε τον ανήλικο αγόρι στην Κρήτη αλλά εξέδιδε κιόλας το παιδί εισπράττοντας για λογαριασμό του χρήματα.

Στην απολογία του ο Σύρος , όπως αποκαλύπτει το cretalive.gr είχε εμφανιστεί εριστικός και θρασύς. Ισχυρίστηκε ότι είχε κουραστεί από την ερωτική ζωή που είχε με τη μητέρα των παιδιών, «θόλωσε».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο 53χρονος βίαζε σχεδόν καθημερινά το μικρότερο γιο της Ελληνίδας συντρόφου του, σε χωριό της Μεσσαράς. Πριν από περίπου ένα χρόνο έφθασε στη διάθεση των Αρχών βίντεο-ντοκουμέντο, το περιεχόμενο του οποίου προκαλεί αποστροφή καθώς ο 53χρονος Σύρος, καταγράφεται να εκμεταλλεύεται σεξουαλικά το παιδί, το οποίο υπέμενε ουσιαστικά αβοήθητο όλη αυτή τη διαστροφή και τη νοσηρότητα.

Στις καταθέσεις που είχε δώσει στους αστυνομικούς παρουσία παιδοψυχιάτρου, το αγόρι είχε εκμυστηρευτεί ότι ο «πατριός» του δεν το βίαζε μόνο, αλλά το «πλάσαρε» και σε άλλους άνδρες, δίνοντας κάποια στοιχεία για το προφίλ τους. Οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα πρόσωπα αυτά και τώρα πλέον καλούνται να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Την ερχόμενη Παρασκευή ο 53χρονος Σύρος, ο οποίος παραμένει έγκλειστος στις φυλακές της Τρίπολης, όσο εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης, καλείται εκ νέου στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου προκειμένου αυτή τη φορά να απολογηθεί μεταξύ άλλων για την κατηγορία της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση.

Η δικογραφία περιλαμβάνει τρεις ακόμα άνδρες, εκ των οποίων οι δύο έχουν ταυτοποιηθεί και είναι επίσης κατηγορούμενοι. Με βάση το κατηγορητήριο φέρονται να κακοποιούσαν σεξουαλικά το δύστυχο αγόρι έναντι χρημάτων, τα οποία έβαζε στην τσέπη «πατριός».

Ειδικότερα, ο «πατριός» κατηγορείται ότι εξέδιδε το αγόρι από τον Ιανουάριο του 2020 έως το καλοκαίρι του 2021.
Η αρχική υπόθεση του βιασμού, αποκαλύφθηκε ουσιαστικά μετά από τις ενέργειες που έκανε το μεσαίο παιδί της οικογένειας, 25 ετών σήμερα, το οποίο φοιτούσε σε ειδικό σχολείο. Αυτό, υπό την καθοδήγηση προσώπου της εμπιστοσύνης του, έπεισε τον μικρό του αδερφό, 14 ετών τότε, να βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο την σεξουαλική κακοποίηση που το παιδί υπέμενε από την έκτη δημοτικού. Το βίντεο αυτό αποτελεί αδιάψευστο ντοκουμέντο της δικογραφίας που σχημάτισε η Ασφάλεια Ηρακλείου και το περιεχόμενο του έσφιξε το στομάχι όσων το είδαν. Από ‘κει και πέρα η υπόθεση πήρε το δρόμο της.

Στην απολογία του ο Σύρος είχε εμφανιστεί εριστικός και θρασύς. Ισχυρίστηκε ότι είχε κουραστεί από την ερωτική ζωή που είχε με τη μητέρα των παιδιών, «θόλωσε» και έγινε αυτό που έγινε μία και μοναδική φορά, αυτήν που είναι καταγεγραμμένη στο κινητό και φυσικά δεν μπορούσε να την διαψεύσει.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε κινηθεί διαδικασία προκειμένου να ελεγχθεί ποινικά και ο ρόλος της μητέρας, για το κατά πόσο γνώριζε τα όσα εκτυλίσσονταν μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Σε ό,τι αφορά στην κατηγορία της μαστροπείας για την οποία αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή, ο συνήγορος του κ. Γιώργος Λιονάκης υποστήριξε ότι ο εντολέας του αρνείται την αποδιδόμενη κατηγορία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook