Ο σεισμός ταρακούνησε τη Ναύπακτος και έγινε αισθητός στην Πάτρα και άλλες περιοχές,

«Δεν βλέπω κανένα λόγο ανησυχίας. Ίσως μας ταρακούνησε λίγο τα μυαλά για την 21του Μάη» αναφέρει στην ανάρτηση του για το σεισμό στη Ναύπακτο ο Άκης Τσελέντης κάνοντας χιούμορ.

Ο σεισμός είχε μέγεθος 4,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 21:02 το βράδυ και προκάλεσε αναστάτωση στη Ναύπακτο, σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας. Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη της μετασεισμικής ακολουθίας και εμφανίζονται καθησυχαστικοί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έχουν προκληθεί ζημιές και τραυματισμοί.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός έγινε σε εστιακό βάθος 13.2 χιλιομέτρων και το επίκεντρο εντοπίζεται 7 χιλιόμετρα Ανατολικά του Μαραθιά Ναυπακτίας.

Η ανάρτηση Τσελέντη
Ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης,ήταν καθησυχαστικός και σε ανάρτηση του κάνει χιούμορ γράφοντας: «Δεν βλέπω κανένα λόγο ανησυχίας. Ίσως μας ταρακούνησε λίγο τα μυαλά για την 21η του Μάη».

Επίσης έγραψε ότι λόγω μικρού εστιακού βάθους του σεισμού, «τη νύχτα θα καταλάβουμε αρκετούς μικρούς μετασεισμούς» . «Εκεί που καθόμουν στη βεράντα μου κοιτώντας απέναντι τα φώτα της Ναυπάκτου (πίσω μου στη φώτο) ο Εγκέλαδος ξανά δεν με άφησε σε ησυχία με τα 4,2R που έκανε σε 5 Χμ βάθος ταρακουνώντας την ευρύτερη περιοχή».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook