Νέο κρούσμα οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη

Ένας 16χρονος νεαρός δέχτηκε επίθεση με οπαδικά κίνητρα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην περιοχή του Αγίου Παύλου στη Θεσσαλονίκη, όταν δύο άτομα του επιτέθηκαν στη μέση του δρόμου.

Η επίθεση έγινε το απόγευμα της Τρίτης στις 19.30 όταν οι δυο νεαροί δράστες εντόπισαν τον 16χρονο να περπατάει επί της οδού Μιχαήλ Καραολή και του όρμησαν με κλωτσιές και μπουνιές, χτυπώντας τον στο σώμα και στο κεφάλι ρίχνοντας τον κάτω στο δρόμο.

Αιτία του άγριου ξυλοδαρμού στάθηκε το γεγονός ότι το 16χρονο θύμα φορούσε μπλούζα ποδοσφαιρικής ομάδας της Θεσσαλονίκης, αντίθετη από την ομάδα που υποστήριζαν οι δράστες.

Οι δύο άντρες τράπηκαν σε φυγή και ο 16χρονος έμεινε αιμόφυρτος στον δρόμο. Απο περίοικους που άκουσαν τη φασαρία ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η αστυνομία, ενώ ο 16χρονος μεταφέρθηκε σε κοντινό φαρμακείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός αιμορραγούσε απο τη μύτη, ενώ είχε χτυπήματα στο μάτι και σε άλλα σημεία του σώματος του. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Την ίδια ώρα η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook