Ειδικός φρουρός ήταν ο 30χρονος οδηγός της μηχανής που τον χτύπησε λεωφορείο και σκοτώθηκε σήμερα τα ξημερώματα.

Ήταν μόλις λίγους μήνες στο σώμα της αστυνομίας ως ειδικός φρουρός , ο 30χρονος Ηλίας που ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του τα ξημερώματα στο Καλλιμάρμαρο και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ήταν λίγο πριν τις έξι τα ξημερώματα. Ο 30χρονος αστυνομικός μόλις είχε σχολάσει από την υπηρεσία του και επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή που τόσο πολύ αγαπούσε. Η σύγκρουση με αυτό το λεωφορείο της γραμμής 209 στάθηκε μοιραία για τον νεαρό αναβάτη της μηχανής.

Η μηχανή κινούταν στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου με κατεύθυνση προς Συγγρού. Παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε με το λεωφορείο που ερχόταν από τη Βας. Όλγας στις γραμμές του τραμ.

Το τηλέφωνο της μητέρας του χτύπησε στις 7:30 το πρωί. Συντετριμμένη από τον χαμό του μονάκριβου γιου της μιλάει στο LIVE NEWS.

«Το πρωί μας πήραν εμάς στις 7:30. Γύριζε από τη δουλειά του από τη νυχτερινή βάρδια. 4 Δεν ξέρω καθόλου ποιος παραβίασε. Συγχωρεμένοι να είναι όλοι, ό,τι και να έγινε, ήταν θέλημα Θεού να γίνει», αναφέρει η μητέρα του θύματος του τροχαίου.

Ο Βασίλης Ντούμας, πρόεδρος πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών-ειδικών φρουρών δήλωσε: «Δυστυχώς η σημερινή μέρα δεν είχε λίγους μήνες που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα».

Ο 30χρονος ήταν αιμόφυρτος στην άσφαλτο, με τον οδηγό του λεωφορείου να καλεί το ασθενοφόρο σε κατάσταση σοκ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

«Βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, την οικογένεια της αστυνομίας, τους φίλους και τους συγγενείς.

Συλλυπητήρια», είπε ο Βασίλης Ντούμας, πρόεδρος πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών-ειδικών φρουρών.

Ο 30χρονος με καταγωγή από την Καλαμπάκα είχε όνειρο να γίνει αστυνομικός από μικρό παιδί. Η μητέρα του του έλεγε συχνά να γυρίσει πίσω στον τόπο όπου μεγάλωσε και γεννήθηκε για να έχει κοντά της τον γιο της.

«Του άρεσε. Είχε συνηθίσει, του άρεσε η δουλειά του αστυνομικού. Τώρα τι να πω… Του είπα: ”Φύγε, έλα επάνω”. ”Όχι”, λέει, ”καλά είμαι εδώ”. Του άρεσαν οι ταινίες οι αστυνομικές, του άρεσε», σημείωσε η μητέρα του θύματος.

Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη όπως προβλέπεται με τις Αρχές να εξετάζουν εξονυχιστικά τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook