Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Σέρρες την εκλογική περιφέρεια του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή διοργάνωσε ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών.

Κρατώντας μαύρα αναμμένα κεριά και έχοντας στην αγκαλιά τους τις φωτογραφίες των δικών τους ανθρώπων, που έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της 27ης Φεβρουαρίου στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, τα μέλη του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία των Σερρών θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Η κίνηση αυτή είναι ιδιαίτερα συμβολική, καθώς στις Σέρρες έχει θέσει υποψηφιότητα για τις επικείμενες εκλογές ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία που στοίχισε τη ζωή 57 επιβατών.

Στο πλευρό του συλλόγου βρέθηκαν πολίτες και άλλοι σύλλογοι, με αίτημα να μη συμμετέχει στις εκλογές ο παραιτηθείς υπουργός.

Τα μέλη του συλλόγου έκαναν πορεία στους δρόμους των Σερρών και ανανέωσαν το ραντεβού τους, εξαγγέλοντας μία σειρά κινητοποιήσεων στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν στα Τέμπη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook