Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 16χρονος από συνομηλίκους του στο Μενίδι.

Την περασμένη Κυριακή ο 16χρονος είχε δώσει ραντεβού με έναν φίλο του στο Μενίδι. Ωστόσο, στο σημείο έφτασε μία ομάδα ανηλίκων, με τους οποίους ο 16χρονος είχε διαφορές στα social media, και του επιτέθηκαν. Όπως καταγγέλλει το θύμα, οι ανήλικοι του ζήτησαν να γονατίσει και να τους δώσει το μπουφάν του και όσα χρήματα είχε πάνω του και στη συνέχεια τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα.

Η μητέρα του 16χρονου, Χριστίνα Χατζόγλου αλλά και το νεαρό θύμα, μίλησαν στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού.

Για το εάν έδωσε κατάθεση στην αστυνομία ο 16χρονος Λευτέρης είπε: «Πήγα να δώσω αλλά οι αστυνομικοί δεν μου είπαν κάτι για κατάθεση για να δώσω, ούτε γραπτώς. Κάλεσαν ταξί και με πήγε σπίτι μου. Με πήγαν στο αστυνομικό τμήμα του Μενιδίου».

«Έπρεπε να τον πάνε στο ανηλίκων, αυτό καταγγέλλουμε από χθες. Το βίντεο στο οποίο το θύμα είναι ο Λευτέρης, υπήρξαν 3 παιδιά και το βίντεο το έχει δει όλη η Ελλάδα. Γιατί δεν βρήκαν αυτά τα παιδιά σε δύο μέρες όπως έκαναν τότε που γρονθοκόπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη; Είμαι οργισμένος γιατί η κυρία που δηλώνει εκπρόσωπος της ΕΛ. ΑΣ, είναι εκπρόσωπος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Η κ. Δημογλίδου, βγήκε και είπε ότι το παιδί δεν πήγε ποτέ στο αστυνομικό τμήμα», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του 16χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Τι συνέβη σύμφωνα με τον 16χρονο
«Είχα ξεκινήσει να πάω με έναν φίλο μου να πάμε για υπολογιστές στο Μενίδι, και έχουμε συνάντηση να πάμε σε μία πλατεία. Εκεί πέρα έσκασαν 20 άτομα, με τον έναν είχα παλιά προβλήματα. Ξέφυγα, μπήκα σε ένα στενό για να βγω στον κεντρικό δρόμο, και με περικύκλωσαν κλείνοντάς μου τον δρόμο. Εκεί που τους παρατήρησα ήταν 7 άτομα. Με τον έναν της παρέας που μου επιτέθηκε είχαμε προηγούμενα. Ήθελαν να μου επιτεθούν λόγω ότι είχαμε προηγούμενα, και ήθελαν και να με κλέψουν γιατί μου έλειπαν και 5 ευρώ. Κατά τύχη πιστεύω με βρήκαν ή μπορεί να με έδωσε και ο φίλος εκεί πέρα. Έγινε ό, τι έγινε, μου είπαν να κάτσω στα γόνατα και να βγάλω το μπουφάν μου. Δεν έκανα τίποτα εντελώς, και ήρθε μπροστά ο μεγάλος ο ψηλός, που φαίνεται στο βίντεο ότι με βαράει, μετρούσε 10 δευτερόλεπτα, μετά συνέχιζαν να λένε ότι δεν έχω κάνει τίποτα και συνέχιζαν να μου δίνουν μπουνιές», υποστήριξε ο 16χρονος.

«Δεν με βάρεσε ο νεαρός που είχαμε προηγούμενα, άλλος με βάρεσε. Το έχουν ανεβάσει στην εφαρμογή discord. Μπορεί να κυκλοφορήσουν πολλά βίντεο. Οι περισσότεροι γελάνε στα σχόλια, και επικροτούν ότι έφαγα ξύλο», τόνισε ο 16χρονος Λευτέρης.

«Του λένε “καλά σου κάνουν”, με τα ονόματά τους από κάτω. Το βίντεο είναι δημόσιο, δεν έπρεπε να επέμβει η ΕΛ.ΑΣ;», συνέχισε ο δικηγόρος, κ. Θεοδωρόπουλος.

«Η αστυνομία έχει καλέσει την οικογένεια και δεν έχει προσέλθει», λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ. ΑΣ – Ένταση στο πλατό του MEGA

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, μίλησε επίσης στο MEGA για το περιστατικό και τις κατηγορίες του κ. Θεοδωρόπουλου.

«Στεναχωριέμαι γιατί αυτό ο show γίνεται μπροστά στο παιδί. Υποτίθεται ότι ο κ. Θεοδωρόπουλος υποστηρίζει αυτό το παιδί. Έχω επιλεγεί με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ και το σταματάω εδώ. Εάν ο κ. Θεοδωρόπουλος είχε ασχοληθεί πραγματικά, θα γνώριζε ότι χθες παρόλο που από συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα καλούν την μητέρα να πάει να καταθέσει και δεν έχει πάει, και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Μόνοι τους οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα άτομα από το βίντεο, ενώ θα μπορούσε να πάει από την πρώτη στιγμή να πάει η οικογένεια και να πει ποιοι είναι και να μας δώσουν μία περιγραφή. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό το show στην τηλεόραση. Ήδη έχουν γίνει προσαγωγές», υπογράμμισε η κ. Δημογλίδου.

Η μητέρα του 16χρονου, έδωσε τη δική της εκδοχή.
Μας έχουν στείλει στο σπίτι μία πρόκληση να πάμε να δώσουμε μία κατάθεση εγώ και το παιδί. Πρόθεσή μου είναι να πάμε να καταθέσουμε.», είπε χαρακτηριστικά ενώ η κ. Δημογλίδου επέμεινε πως «η αστυνομία έχει επικοινωνήσει και τηλεφωνικά με την οικογένεια προκείμενου να πάει να καταθέσει. Η αστυνομία ψάχνει στα τυφλά από ένα βίντεο ενώ θα μπορούσε να έχει πάει η οικογένεια και να καταθέσει, και να τελειώνει εδώ. Αν πρόκειται για ανήλικους, θα κληθούν και οι γονείς τους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook