Ραπτόπουλος κατά Μπεκατώρου: Δεν μίλησε τότε γιατί έβαλε το μετάλλιο πάνω από τον βιασμό της (video)
Ο αθλητικογράφος Κωστής Ραπτόπουλος έκανε μία νέα χυδαία τοποθέτηση αυτή τη φορά, βάλλοντας κατά της Σοφίας Μπεκατώρου και υποστηρίζοντας ότι «αποσιώπησε τον βιασμό για χάρη του ολυμπιακού μεταλλίου».
Μετά τη Μάγδα Φύσσα, τώρα ο αθλητικογράφος Κωστής Ραπτόπουλος βάζει στο στόχαστρο την Χρυσή Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου, η οποία αποκάλυψε τη σεξουαλική της κακοποίηση από παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας πριν από 23 έτη.
Μέσω βίντεο, ο Κωστής Ραπτόπουλος ισχυρίζεται ότι η Σοφία Μπεκατώρου δε δίνει καλό παράδειγμα και πως τώρα, μετά από 20 χρόνια, είναι αργά να μιλήσει.
«Γιατί δεν το είπε τότε; Γιατί η επιτυχία του ολυμπιακού μεταλλίου είχε μεγαλύτερη αξία για αυτήν από τον βιασμό της. Έβαλε τον βιασμό στην άκρη, κάπου στο κουτάκι του του μυαλού της, για να πετύχει» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως φαίνεται, ο Κωστής Ραπτόπουλος κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του και να πέσει ακόμα χαμηλότερα με το νέο χυδαίο κρεσέντο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μήνυμα από το «112» για τη φωτιά σε χώρο πρώην εργοστασίου της Pirelli στην Πάτρα: Καίγονται ελαστικά, επικίνδυνοι καπνοί – Βίντεο
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- Ιράν: «Η μπάλα στο γήπεδο των ΗΠΑ» για πόλεμο ή διπλωματία – Σκληρή στάση για το Στενό του Ορμούζ – Η «Χεζμπολάχ είναι η ψυχή του Ιράν», λέει ο εκπρόσωπος του ιρανικού στρατού
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Ο Αστέρας υπέταξε τον Ατρόμητο και συνεχίζει να ελπίζει
- Η «Real news» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- To «Documento» της Κυριακής
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook