Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να σκοτώνει την μητέρα του αλλά θα υποβληθεί και σε άλλα χειρουργεία.

Ο 8χρονος τραυματίστηκε όταν ο πατέρας του άρχισε να πυροβολεί την σύζυγο του στο παιδικό δωμάτιο όπου η άτυχη γυναίκα κοιμόταν με το παιδί, στο σπίτι τους στο χωριό Στρατονίκη στην Χαλκιδική.

Στην συνέχεια ο δράστης της άγριας δολοφονίας έστρεψε το φονικό όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε με τον 8χρονο να τα έχει δεί όλα, ενώ ήταν και τραυματισμένος.

Το παιδί βρήκαν μέσα στα αίματα ο παππούς και η γιαγιά που πήγαν ώρες μετά το φονικό στο σπίτι τους.
Ο 8χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος και σε κατάσταση σοκ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του.

Πάντως τα νέα είναι πλέον ευχάριστα για την υγεία του 8χρονου παιδιού από τη Χαλκιδική, καθώς το βράδυ της Πέμπτης οι γιατροί στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης αποσωλήνωσαν το 8χρονο παιδί έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παίδων, ωστόσο θα χρειαστούν κι άλλα χειρουργεία για την πλήρη αποκατάσταση του χεριού του.

«Έχει ψυχολογική υποστήριξη αλλά τον βοηθούν και οι συγγενείς»
Σύμφωνα με τον διευθυντή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου, Γεώργιο Τσικόπουλο τα πράγματα σε γενικές γραμμές είναι καλά «δηλαδή το παιδί είναι σταθερό και έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον», είπε στο «Χαμογέλα και Πάλι» στο MEGA .

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε το παιδάκι δίπλα μας. Έφυγε από την ΜΕΘ και είναι στη παιδοχειρουργική. Συνεχώς κοντά του είναι η γιαγιά του. Δεν κινδυνεύει πλέον αλλά έχει ένα πρόβλημα στο χέρι, όπου θα γίνει ένα ακόμη χειρουργείο την Τρίτη το πρωί. Εάν όλα πάνε καλά τότε θα κάνουμε ένα μεγάλο χειρουργείο την επόμενη εβδομάδα στην αποκατάσταση του νεύρου. Εάν δεν πετύχει θα έχει προβλήματα στη λειτουργία του χεριού. Έως τότε θα είναι εδώ το παιδί. Επικοινωνεί, ήρθε η αδελφή του χθες. Έχει ψυχολογική υποστήριξη αλλά τον βοηθούν και οι συγγενείς».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook