Νύχτα τρόμου έζησε μια τριμελής οικογένεια μέσα στο σπίτι της στη Νέα Ιωνία.

Άγνωστοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν με όπλα στο διαμέρισμα της τριμελούς οικογένειας στη Νέα Ιωνία και τους λήστεψαν.

Δεν τους έφταναν όμως τα χρήματα και τα κοσμήματα που πήραν από το διαμέρισμα, ήθελαν και τα χρήματα που είχε ο πατέρας στην επιχείρηση που διατηρρούσε κάτω από το σπίτι.

Ήταν 4 τα ξημερώματα όταν 5 άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους εισέβαλαν στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου από παρακείμενη ταράτσα, στη Νέα Ιωνία.

Οι ληστές ακινητοποίησαν τον άνδρα της οικογένειας, έναν επιχειρηματία ηλικίας 78 ετών και με την απειλή  πιστολιού του ζήτησαν όσα χρήματα είχε στο σπίτι. Στην συνέχεια, ένας από αυτούς κατέβηκε με τον άνδρα στο ισόγειο της πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Σαπουντζάκη, όπου διατηρεί επιχείρηση με ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ενώ οι συνεργοί έμειναν στο σπίτι κρατώντας ομήρους τη γυναίκα του και την κόρη του.

Στην επιχείρηση με ανταλλακτικά αυτοκινήτου που διατηρεί ο 78χρονος, ο δράστης του ζήτησε  να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσε γύρω στις 9.000 ευρώ. Αμέσως μετά οι κακοποιοί απομακρύνθηκαν από το σημείο και ο επιχειρηματίας αφού διαπίστωσε πως η σύζυγος και η κόρη του είναι καλά στην υγεία τους, ενημέρωσε την αστυνομία για την εισβολή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook