H Ρεγγίνα Μακέδου που δίνει μάχη με τη λευχαιμία ρωτά «ποιος θα τραβήξει την γραμμή» – Της τηλεφώνησε ο Μητσοτάκης (video)
«Ποιος αποφασίζει πόσο θα παλέψω;», το αγωνιώδες ερώτημα της Ρεγγίνας Μακέδου που δίνει μάχη με τη λευχαιμία – Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Η Ρεγγίνα Μακέδου, που δίνει μάχη εδώ και τρία χρόνια με τον καρκίνο, ανέβασε βίντεο στα social media με το οποίο κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να της δώσει απάντηση «ποιος αποφασίζει πόσο θα παλέψω;»
Έχω- έχουμε δικαίωμα να παλεύουμε μέχρι να μας βγει η ψυχή!!!», λέει η Ρεγγίνα Μακέδου με αφορμή τις δηλώσεις του αποπεμφθέντος πλέον από την εκλογική μάχη της ΝΔ Σπύρου Πνευματικού
Η ίδια, που συχνά ανεβάζει στους λογαριασμούς της μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης των καρκινοπαθών να συνεχίσουν τον σκληρό αγώνα που δίνουν ενάντια στην ασθένεια, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού λέγοντας:
Ποιος θα αποφασίσει ότι μπορεί να τραβήξει τη γραμμή; Εμένα οι γιατροί μου με τραβούσαν από το θάνατο κάθε μέρα ακόμα και όταν εγώ πίστευα ότι φεύγω… Πώς λέγεται γιατρός αυτος ο «κύριος» …
» Τρία χρόνια παλεύω όπως χιλιάδες άλλοι… είδα ανθρώπους που όλοι πίστευαν ότι είναι τελειωμένοι να κερδίζουν!!! Ποιος αποφασίζει ποσό θα παλέψω; Έχω- έχουμε δικαίωμα να παλεύουμε μέχρι να μας βγει η ψυχή!!!
» Νιώθω αηδία … όχι στεναχώρια!!! Νιώθω ντροπή όχι θυμό!!! Νιώθω ότι ο ιατρικός σύλλογος πρέπει να διαγράψει τον κ. Πνευματικό γιατί προσβάλει τους γιατρούς που μας σώζουν και παλεύουν στα ίσια τον θάνατο μαζί μας !!!!
» Ειλικρινά περιμένω απάντηση από τον κ. Μητσοτακη και δεν κάνω πλάκα!!! Προσβάλετε εμάς και τους ηρωες θεράποντες ιατρούς μας!!!! ».
@reginamakedou @Kyriakos Mitsotakis πραγματικα θελω απαντηση
Σε δεύτερη αναρτησή της η κ. Μακέδου ενημέρωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε μαζί της και της τόνισε «ότι είναι κάθετα αντιθέτος σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεο μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα!».
Η δεύτερη ανάρτηση της κ. Μακέδου:
Δεν θα το πίστευα ποτε !!!!! Εκτός Βουλής και εκτός ψηφοδελτίου ο κ. Πνευματικός και πριν 5 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο με τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος μου είπε ότι είναι κάθετα αντιθέτως σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεο μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα! Μέσω του Win Cancer έγινε η επικοινωνία και ναι είναι ένα βήμα να μας ακούν οι πολιτικοί.
Μη ξεκινήστε τις πολιτικές διαμάχες δεν με αφορούν! Εύχομαι να μην υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις ξανά από πολιτικούς από κανένα κόμμα καμία παράταξη! Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα ο καρκίνος δεν είναι πολιτική! Ευχαριστώ για την άμεση αντίδραση».
Ολες οι Ειδήσεις
- «Chef στην κουζίνα σας»: Πικάντικη φασολάδα με λουκάνικο, φαρφάλες με μπολονέζ γαρίδας και αυθεντικό παραδοσιακό σαραγλί
- Αποκλειστική συνέντευξη του Φώτη Ιωαννίδη στο “Off The Record” του PS Blog: «Όταν νιώθω ο Φώτης που ξέρω, στο μυαλό μου είμαι ανίκητος» (vid)
- Happy Traveller: Στα Λευκά Όρη – Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 12.45, στον ΣΚΑΪ
- Επεκτείνεται η επιδότηση καυσίμων έως 15 Νοεμβρίου 2026 – Πώς διαμορφώνονται οι τιμές
- Βίντεο δείχνει τους τρεις κλέφτες να φεύγουν από την Πλάκα με κομμάτι χαλκού, λίγες ώρες πριν τη φονική έκρηξη – Απολογούνται τη Δευτέρα
- Υψώθηκε η ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Νέαρχος» – Με τη Γαλλία χτίζουμε τις αμυντικές δυνατότητες της ευρωπαϊκής μας οικογένειας, τόνισε ο Δένδιας (Φωτογραφίες&βίντεο)
- Μενεγάκη: Ο πρώτος άγνωστος σύζυγος της, της ευχήθηκε για τα γενέθλια της – «Ποιος να μας το έλεγε μετά από 40 χρόνια»
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – «Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη» – Σάββατο 31.10.2026, στις 21:00
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook