Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα μαζί με την σύζυγό του Μισέλ, θα απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Πάρο, σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού, κ. Μάρκο Κωβαίο.

Όπως αναφέρει, ήδη ο δήμαρχος της Πάρου υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, με δεκάδες Αμερικανούς πράκτορες, μέλη της προσωπικής ασφάλειας του Μπαράκ Ομπάμα καθώς και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, την Αστυνομία και το Λιμενικό να βρίσκονται επί ποδός ενόψει της επίσκεψης.

Σημειώνεται ότι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είχε ανακοινώσει τον Φεβρουάριο τη συμμετοχή του Μπαράκ Ομπάμα, στο φετινό SNF Nostos Conference, τον Ιούνιο του 2023, όπου ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ θα συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατικής κουλτούρας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών μαζί με τον πρόεδρο του ΙΣΝ, Ανδρέα Δρακόπουλο.

Όπως είχε αναφέρει το Obama Foundation σε ανακοίνωσή του , τον περασμένο Φεβρουάριο: «Τον Ιούνιο 2023, (σσ20-23 Ιουνίου) το πρόγραμμα Obama Foundation Leaders διοργανώνει συνέδριο στην Αθήνα, με τη συμμετοχή του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και των 105 Obama Leaders, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η διοργάνωση του συνεδρίου σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της εξάμηνης διαδρομής των συμμετεχόντων του προγράμματος, με σκοπό την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων, προσφέροντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να καλλιεργήσουν σχέσεις με ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και κλάδους, και να αποφοιτήσουν από το πρόγραμμα ως μέλη του διεθνούς δικτύου ηγετών του Obama Foundation. Κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα συμμετάσχει στο SNF Nostos Conference του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)».

Πηγή: ertnews.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook