Σε εξέλιξη το θρίλερ για τον δράστη της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κώ

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι έρευνες επικεντρώνονται τώρα στην νεκροψία και στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της άγριας δολοφονίας της Αναστάζια, στην Κω η οποία έχει σοκάρει το πανελλήνιο αλλά και την πατρίδα της την Πολωνία.

Ο 32χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές, που κατηγορείται για την αρπαγή της παραμένει ο βασικός ύποπτος του εγκλήματος στην Κω, καθώς ήταν και ο τελευταίος που συνάντησε την άτυχη κοπέλα και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρξε και συνεργός στη δολοφονία και τη μεταφορά του πτώματος.

Ωστόσο ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές αρνείται πεισματικά ότι δολοφόνησε την 27χρονη Αναστάζια με την οποία όπως λέει συνευρέθηκε ερωτικά με την θέληση της και στη συνέχεια την άφησε σε σημείο που του υπέδειξε εκείνο το βράδυ της εξαφάνισης της.

Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερα σημαντικά χαρακτηρίζονται τα δείγματα από τα νύχια της Αναστάζια, που θα αποκαλύψουν εάν υπάρχει γενετικό υλικό του 32χρονου, του Πακιστανού συγκατοίκου του ή άλλου προσώπου, σε περίπτωση που σημειώθηκε πάλη πριν από το έγκλημα.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών η οικονομική άνεση του ζευγαριού και τα ταξίδια στο εξωτερικό
Σύμφωνα με το protothema.gr στο μικροσκόπιο των Αρχών που έχουν αναλάβει να λύσουν το μυστήριο της φρικτής δολοφονίας της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω ;exei mpe;I και η ζωή της όπως αυτή παρουσιάζεται μέσα από το αμέτρητο φωτογραφικό υλικό που είχε αναρτήσει η ίδια και ο σύντροφος της Μιχαήλ στα social media.

Ταξίδια που στοίχιζαν πολλές φορές χιλιάδες ευρώ και σε μέρη που φαντάζουν σαν όνειρο για κάθε μέσο πολίτη. Η οικονομική άνεση του ζευγαριού είναι ένα από τα ερωτήματα που θέλουν οι αρχές να απαντηθεί άμεσα, προκειμένου ν ολοκληρώσουν έτσι το προφίλ της 27χρονης και του συντρόφους της.

Σύμφωνα με τις χρονολογίες που έχουν αναρτηθεί οι φωτογραφίες, τα ταξίδια για το ζευγάρι ξεκινούν το 2014, την εποχή που γνωρίστηκαν και επισκέφτηκαν μαζί την Αίγυπτο. Τον Οκτώβριο του 2016 η Ανάσταζια φωτογραφίζεται στην Τυνησία και τον Ιούλιο του 2017 στην Μαγιόρκα. Στην Ελλάδα η Αναστάζια είχε βρεθεί ξανά το 2017 στην Θεσσαλονίκη ενώ τον Μάιο του 2018 ταξίδεψε στο Λάγκος της Πορτογαλίας.

Την ίδια χρονιά και μάλιστα λίγους μήνες μετά τον Σεπτέμβριο του 2018 η Αναστάζια αναρτά φωτογραφίες από τους Κανάριους Νήσους και ένα χρόνο μετά τον Αύγουστο του 2019 από το Σαν Ρέμο της Ιταλίας. Τον Οκτώβριο του 2019 η Αναστάζια βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο και τον Φεβρουάριο του 2020 στην Γαλλία. Τον Ιούλιο του 2020 ταξιδεύει στον Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας και το 2021 στο Κουρασάο της Καραϊβικής. Μόνο για το 2023 η 27χρονη είχε προλάβει να πραγματοποιήσει ταξίδι στην Ολλανδία τον περασμένο Φεβρουάριο ενώ τον Απρίλιο είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο.

Ο σύντροφος και η μητέρα της πήραν άδεια να πάνε στην Πολωνία

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, άδεια να φύγουν από το νησί της Κω δόθηκε από την ΕΛΑΣ τόσο στον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζια, μετά τις καταθέσεις που έδωσε, όσο και στην μητέρα της.

\
Τόσο η μητέρα της Αναστάζια όσο και ο σύντροφός της ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από το νησί, με την ΕΛΑΣ να το επιτρέπει στον τελευταίο, αφού δεν είναι ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης. Ζήτησαν ωστόσο και στους δύο να παραμείνουν στη διάθεσή τους εφόσον και όταν τους ζητηθεί.

Ο 28χρονος Πολωνός σύντροφος της Αναστάζια , o ο οποίος δεν θεωρείται κλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες να δώσει καταθέσεις στην Αστυνομία αρκετές φορές και μάλιστα χθες εξετάστηκε για αρκετές ώρες. Κατάθεση έδωσε και η μητέρα της νεαρής κοπέλας.

Πάντως σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα φέρεται να είχε προβλήματα και να καυγάδιζαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook