Μετά τον αδελφό και τον πατέρα της Αναστάζια και η μητέρα της τάχθηκε σήμερα στο πλευρό του συντρόφου της 27χρονης δηλώνοντας σίγουροι ότι δεν έχειμ καμία σχέση με τον θάνατο της.

Η μητέρα της Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κώ και ο 28χρονος σύντροφος της βρίσκονται από χτές στην Πολωνία

Με μιά ανάρτηση στο Facebook, η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια που βρήκε δολοφονήθηκε άγρια στην Κω, στέκεται στο πλευρό του συντρόφου της, για τον οποίο κάποιοι αφήνουν υπονοούμενα ότι μπορεί να είναι ύποπτος για τον θάνατο της .

Η μητέρα της Αναστάζιας επιπλέον αφήνει και αιχμές για την Αστυνομία στην Κώ αναφέροντας πως αρχικά υποτίμησαν την υπόθεση.

Η ανάρτηση έγινε στη σελίδα «POLACY W GRECJI» του Facebook, όπου η μητέρα της Αναστάζια απαριθμεί έναν προς έναν τους λόγους που θεωρεί τον σύντροφο της κόρης της αθώο:

«Eίμαι η μητέρα της Αναστασίας και μπορώ να αποδείξω σε όλους, ότι ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της κόρης μου» ξεκινάει στην ανάρτηση της και προσθέτει τους λόγους για τους οποίους έχει καταλήξει στην απόφαση αυτή, καθώς και για την ευθύνη που φέρουν οι αστυνομικοί του νησιού, που όπως λέει υποτίμησαν την υπόθεση.

«Με πήρε αμέσως μετά την εξαφάνιση της και το ανέφερε αμέσως και στην αστυνομία όπου τους έστειλε και τα σημεία με τις τοποθεσίες που έδειχναν πως βρισκόταν το κινητό της. Ο ίδιος έψαχνε όλη την νύχτα, άλλα η αστυνομία υποτίμησε το γεγονός και του είπαν να το καταγγείλει την επόμενη ημέρα το πρωι. Αν είχαν ενεργήσει άμεσα θα ζούσε η κόρη μου. Όσο έστελνε τις τοποθεσίες το κινητό ήταν διαθέσιμο, το πρωί δεν ήταν. Την υπόθεση ο ίδιος έκανε γνωστή στην πρεσβεία, δεν θα περιγράψω όμως άλλο την κατάσταση».

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος σύντροφος και η μητέρα της Αναστάζια επέστρεψαν στην Πολωνία, καθώς οι δικαστικές αρχές στην Κώ τους έδωσαν άδεια να φύγουν από το νησί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook