Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που έχει ήδη προφυλακιστεί για την αρπαγή της 27χρεονης Αναστάζιας, θα προσαχθεί εκ νέου στον εισαγγελέα.

Σε βάρος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές θα ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 27χρονης Αναστάζια στην Κώ.

Οι Αρχές κατέληξαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, που έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενος για αρπαγή, είναι το πρόσωπο που δολοφόνησε την άτυχη 27χρονη Αναστάζια στις Αλυκές της Κω.

Καθοριστικής σημασίας επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του 32χρονου είναι το στίγμα από το κινητό του αλλά και από το κινητό της Αναστάζια που δείχνουν τη διαδρομή του μέχρι τον τόπο που βρέθηκε η σορός της 27χρονης , ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA η Αστυνομία εντόπισε και τον τόπο της δολοφονίας, ένα μισογκρεμισμένο σπίτι εκεί κοντά.

Κάμερα κατέγραψε την έξοδο από το σπίτι
Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση κατάφεραν να πάρουν στην κατοχή τους βίντεο που αποτυπώνει τις κινήσεις του 32χρονου, αλλά και της 27χρονης, τις κρίσιμες ώρες πριν και μετά τη δολοφονία της νεαρής Πολωνής. Ειδικότερα, οι Αρχές βρήκαν βίντεο στο οποίο φαίνεται ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας να φεύγει από το σπίτι που διέμενε, μαζί με το θύμα με κατεύθυνση προς το σημείο που η 27χρονη εντοπίστηκε νεκρή.

Οι αστυνομικοί που παρακολούθησαν τις κινήσεις του 32χρονου, όπως καταγράφονται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, εντοπίζοντας σημεία που «επιβεβαιώνουν» την ενοχή του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο βίντεο , φαίνεται ο Μπαγκλαντεσιανός να φεύγει μαζί με την 27χρονη, να επιστρέφει έπειτα από μερικές ώρες μόνος, να ξαναφεύγει από το σπίτι προς τον ίδιο προορισμό και να γυρίζει τελικά –πάλι μόνος του- τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, στις 11 το βράδυ ο κατηγορούμενος έφυγε από το σπίτι του με την 27χρονη, στις 2 τα ξημερώματα ξαναγύρισε για να πάρει σακούλες και σεντόνια και στις 5 παρά τέταρτο το πρωί γύρισε και έπεσε για ύπνο.
Τα εγκληματολογικά εργαστήρια έλυσαν τον γρίφο και οδήγησαν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι πίσω από τη δολοφονία της 27χρονης βρίσκεται ο 32χρονος.

Το κινητό της Αναστάζια αποκάλυψε τον δολοφόνο της
Παράλληλα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες για τις κινήσεις του 32χρονου από την ανάλυση του στίγματος του κινητού του τηλεφώνου, τόσο του ίδιου όσο και της 27χρονης Αναστάζια.

Ειδικότερα, το στίγμα από το κινητό του 32χρονου δείχνει ότι έκανε διάφορες κινήσεις στην ευρύτερη περιοχή για να κατευθυνθεί προς το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της Αναστάζια. Οι αστυνομικοί που εξέτασαν το κινητό του θύματος διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε προλάβει να σβήσει σημαντικά δεδομένα, όπως προσωπικά στοιχεία και κλήσεις που έγιναν το βράδυ της δολοφονίας της, πριν βγάλει την κάρτα SIM και το πετάξει σε ένα σπίτι στην περιοχή.

Παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία σε βάρος του 32χρονου είναι συντριπτικά, εκείνος δεν αλλάζει στάση και επιμένει ότι είναι αθώος, κάτι που υποστήριξε και στην απολογία του το μεσημέρι της Τέταρτης στην ανακρίτρια.

Το σπίτι της δολοφονίας
Κλιμάκιο της Ασφάλειας έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης σε ένα μισογκρεμισμένο σπίτι στο χωράφι όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της 27χρονης Αναστάζια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, αυτό είναι το μέρος όπου φέρεται να δολοφονήθηκε η άτυχη κοπέλα από τον 32χρονο με καταγωγή από το Μπαγκλαντές. Οι Αρχές βρήκαν  στοιχεία που το αποκαλύπτουν, ως τον τόπο του εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, σε ένα σημείο έχει σπάσει ένας φράχτης και υπάρχουν φρέσκα σπασίματα από το βάρος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από αυτό το σημείο και ενώ η 27χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, ο 32χρονος την ανέβασε στο μηχανάκι και ξεκίνησαν τη διαδρομή προς το σημείο που βρέθηκε τελικά η σορός της.

Σε αυτήν τη διαδρομή, βρήκαν ένα παπούτσι, δύο μπλουζάκια και τα τσιγάρα της 27χρονης κοπέλας.
Αυτά ήταν τα ευρήματα που οδήγησαν τις Αρχές στο σημείο που βρέθηκε τελικά το πτώμα και «έδεσαν» την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά του 32χρονου.

Σύμφωνα με την εθελόντρια που βρήκε τη σορό της 27χρονης, ο δράστης προσπάθησε να την κρύψει πολύ καλά, τοποθετώντας πολλά κλαδιά και στάχυα από πάνω της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook