Τα νέα στοιχεία που καίνε τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία, το βιασμό και την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια στην Κώ.

Τα κρίσιμα στοιχεία με τα οποία οι αστυνομικοί «έδεσαν» την κατηγορία του φόνου είναι το υλικό που βρέθηκε στο κινητό του καθώς έψαχνε να φύγει στη Ιταλία , οι αναζητήσεις του πώς να «σβήσει» τα ίχνη από την σορό της 27χρονης Αναστάζια αλλά και το βίντεο που ρτον δείχνει να αναχωρεί με την κοπέλα από το σπίτι του στην Κω λίγο πριν το φόνο της.

Το κινητό τηλέφωνο του Μπαγκλαντεσιανού που άνοιξαν και ερεύνησαν οι αστυνομικές Αρχές της Κω δείχνει ότι ο 32χρονος ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω ετοιμαζόταν να διαφύγει για την Ιταλία.

Συγκεκριμένα όπως προέκυψε από την έρευνα, ο Μπαγκλαντεσιανός είχε ανταλλάξει μηνύματα με ομοεθνείς του από την Ιταλία, στα οποία φαίνεται να ομολογούσε ότι αυτός ήταν που δολοφόνησε την 27χρονη Αναστάζια.

Είχε κανονίσει να διαφύγει στην Ιταλία
Μέσα από αυτήν την επικοινωνία αλλά και μετά την απόκρυψη της σορού της Αναστάζια, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 32χρονος είπε σε «γνωστούς» του ότι είχε κάνει κάτι φρικτό και τους προετοίμαζε για την άφιξή του. Τα μηνύματα και οι επικοινωνίες είχαν γίνει μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (18/6) έως και τις 04:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (19/6).

Ο 32χρονος δολοφόνος έχει ψάξει τα δρομολόγια και πώς θα βγάλει εισιτήριο για απευθείας πτήση στην Ιταλία. Ειδικότερα, ο 32χρονος, ο οποίος είχε επαφές με ομοεθνείς του που ζουν στην Ιταλία, φέρεται να επικοινώνησε άμεσα μαζί τους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι κακό είχε συμβεί.

Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Τρίτης, 13 Ιουνίου, έχει αποτυπωθεί σε κάμερες ασφαλείας να πηγαίνει σε κατάστημα ανταλλακτήριο όπου προβαίνει σε ανάληψη χρημάτων και από εκεί σε ταξιδιωτικό γραφείο όπου έβγαλε εισιτήριο για Ιταλία.

Κι άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία
Ο Μπαγκλαντεσιανός ο οποίος δεν έχει σπάσει στην ανάκριση και δεν έχει παραδεχτεί ούτε τη δολοφονία, ούτε τον βιασμό, επιχείρησε, όπως αποκαλύπτεται, να σβήσει και τα ηλεκτρονικά του ίχνη.

Σύμφωνα με το Mega, ο 32χρονος έψαχνε στο Google πώς θα διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που έδειχνε τις κινήσεις του. Αφού κατάφερε να σβήσει τα δεδομένα από το δικό του κινητό, πήρε το τηλέφωνο της Αναστάζια κι έκανε ακριβώς το ίδιο.

Oι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ άνοιξαν τα κινητά τόσο του θύματος όσο και του δράστη και βρήκαν όλα τα δεδομένα που προσπάθησε να διαγράψει ο 32χρονος κατηγορούμενος.

Το GPS ουσιαστικά ήταν αυτό που «έδεσε» την υπόθεση, καθώς φάνηκε η κοινή τους πορεία από την ώρα που έφυγαν από το σπίτι, μέχρι την ώρα της δολοφονίας και της απόρριψης του πτώματος της Αναστάζια. Οι αστυνομικοί, δηλαδή, είδαν τα στοιχεία από την ώρα που εντοπίστηκε η 27χρονη στο μίνι μάρκετ μέχρι την ώρα που έφυγαν η Αταστάζια και ο 32χρονος κι ο τελευταίος επέστρεψε μόνος στο σπίτι του τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook