«Υπήρξε έγκλημα και επήλθε τιμωρία»,είπε συγκινημένος ο πατέρας του Άλκη Καμπανού μετά την καταδικαστική απόφαση για τη δολοφονία του παιδιού του

Για ηθική δικαίωση έκαναν λόγο οι γονείς του Άλκη Καμπανούμετά την απόφαση του του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, το οποίο επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για τους επτά από τους 12 καταδικασθέντες ενώ για τους υπόλοιπους πέντε αποφάσισε πολυετείς καθείρξεις. (Δείτε εδώ την απόφαση του ΜΟΔ)

«Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη. Είναι μια μεγάλη ηθική δικαίωση για την οικογένειά μας αλλά το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω», είπε η μητέρα του Άλκη Καμπανού , Μελίνα Κακουλίδου.

«Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές μέσα στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια που κατέθεταν κυρίως οι ιατροδικαστές. Προσπαθούσα να κρατήσω την ηρεμία μου. Μαζί με την σύζυγο που μου συμπαραστάθηκε όλο αυτό το διάστημα καταφέραμε και αντέξαμε και νομίζω ότι επήλθε η δικαίωση. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε στον δικαστικό αγώνα. Δεν θέλαμε την εξόντωση των δολοφόνων του Άλκη. Υπήρξε έγκλημα και επήλθε η τιμωρία», ανέφερε από την πλευρά του ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης Καμπανός.

Δικηγόρος οικογένειας Άλκη: «Η Δικαιοσύνη είναι ακέραια»
Ο Γιάννης Πουλτσίδης, εκ των συνηγόρων της οικογένειας του Άλκη και των δύο φίλων του, που τραυματίστηκαν κατά την άγρια οπαδική επίθεση της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στη Χαριλάου, μίλησε για «δίκαιη απόφαση». Τόνισε, δε, ότι οι 12 καταδικασθέντες ήταν αρματωμένοι και οπλισμένοι σαν «αστακοί» και οι ψυχές τους «γεμάτες μίσος και κακία», ενώ τα τρία θύματα ήταν άοπλα και οι «ψυχές τους γεμάτες αγάπη». «Η Δικαιοσύνη όμως είναι ακέραια και επέβαλε την δίκαιη ποινή», επισήμανε ο ίδιος σε δήλωση του.
Πηγή: ertnews.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook