Δεν υπάρχουν λόγια για τον πόνο και τη θλίψη που έχει σκπορπίσει ο θάνατος της 16χρονης κοπέλας στη Χαλκιδική.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της η μητέρα και ο πατέρας της 16χρονης που έφτασαν στην εκκλησία μισολιπόθυμοι και υποβασταζόμενοι από συγγενείς,

Δεκάδες συμμαθητές και φίλοι της 16χρονης, που πέθανε στη Χαλκιδική από αλλεργικό σόκ, βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο.

Η σορός της άτυχης κοπέλας έφτασε στον Ἱερό Ναό Αγίου Ἀθανασίου Παλαιοκάστρου Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενη από την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της που «μάρσαραν» με τις μοτοσικλέτες και τα αυτοκίνητα, τα οποία αγαπούσε η ανήλικη κοπέλα.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και η μητέρα της 16χρονης που έφτασαν στην εκκλησία υποβασταζόμενοι, μη μπορώντας να πιστέψουν την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά τους.

Όπως θα δείτε συγκλονιστικό είναι το βίντεο από το protothema.gr

Στην εκκλησία βρίσκονται από νωρίς δεκάδες συμμαθητές και φίλοι της 16χρονης Δήμητρας για να την αποχαιρετήσουν και να της πουν το τελευταίο αντίο.


Στον Ιερό Ναό έφτασαν και διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και ασθενοφόρο καθώς η μητέρα, η αδελφή της 16χρονης και συμμαθητές της, κατέρρευσαν και λιποθύμησαν μέσα και έξω από την εκκλησία.

Πως έγινε η τραγωδία
Σύμφωνα με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας, η 16χρονη βρίσκονταν στη Χανιώτη Χαλκιδικής με τις φίλες της για διακοπές και το βράδυ της Τρίτης είχαν βγει έξω για να διασκεδάσουν, ενώ τα ξημερώματα έκατσαν για να φάνε σε ένα ταχυφαγείο της περιοχής.

«Η κόρη μου έφαγε ένα χοτ ντόγκ, όμως είχε αλλεργία στα γαλακτοκομικά και πάντα πρόσεχε όταν έτρωγε έξω. Δε ξέρω τι ακριβώς έγινε κι αν υπήρχε κάποιο γαλακτοκομικό σε αυτό που κατανάλωσε», ανέφερε η μητέρα της 16χρονης, τονίζοντας ότι το κορίτσι μόλις έφαγε κατέρρευσε.

Η μία από τις φίλες της που ήταν μαζί έτρεξε αμέσως στο δωμάτιο που διέμεναν προκειμένου να φέρει στη 16χρονη τα φάρμακά της, ενώ παράλληλα ειδοποίησαν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να σπεύσει στο σημείο, όμως, όπως καταγγέλλει η μητέρα της ανήλικης, άργησε να φτάσει 45 λεπτά.

Τι καταγγέλλει ο γαμπρός της 16χρονης

Ο γαμπρός της αδικοχαμένης κοπέλας εξέφρασε τη θλίψη και την οργή του, ζητώντας να τιμωρηθούν οι ένοχοι και επιρρίπτοντας ευθύνες για το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο άργησε να φτάσει στο σημείο, με την 16χρονη να χάνει τη ζωή της.

«Αυτά γίνονται εδώ και τριάντα χρόνια και συνεχίζουν και πεθαίνουν άδικα. Το 2023 δεν γίνεται ένα παιδί να φεύγει επειδή κατανάλωσε ένα χοντ ντογκ και ένα ασθενοφόρο 05.00 το πρωί που στην ίδια εμβέλεια υπήρχανε τρία κέντρα υγείας, έξι ασθενοφόρα, δεν μπόρεσε να φτάσει εγκαίρως», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάριος Αραμπάτζης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook