Καύσωνας Κλέων: Θερμική κάμερα κατέγραψε θερμοκρασίες «φούρνου» – Μέχρι και 84 βαθμούς σε οροφή αυτοκινήτου
Στην κορύφωση του σήμερα και αύριο ο καύσωνας «Κλέων» και η χώρα στην κυριολεξία …βράζει.
Οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει για θερμοκρασίες 43 και 44 βαθμούς Κελσίου ενώ η θερμική κάμερα στην άσφαλτο και πάνω στα αυτοκίνητα «έπιασε» ακόμη πιο πιο υψηλές θερμοκρασίες, με τον καύσωνα «Κλέων» να δείχνει τα «δόντιᨻ δικαιώνοντας την ΕΜΥ που έκανε λόγο για επικίνδυνο καιρικό φαινόμενο.
Χαρακτηριστικά, στο Facebook του EnternityGR δημοσιεύονται οι φωτογραφίες του Δημήτρη Κορέτσου και όλες είναι τραβημένες με θερμική κάμερα.
Όπως δείχνουν, στην οροφή του αυτοκινητού φαίνεται να είναι στους 84 βαθμούς Κελσίου ενώ στα πλαϊνά φτάνει μέχρι τους 70,1 βαθμούς. Σε άλλη φωτογραφία, η θερμοκρασία στην άσφαλτο κυμαίνεται από 57,5 βαθμούς ως 62,3 βαθμούς, ενώ μέχρι και τα κάγκελα ενός μπαλκονιού έχουν φτάσει τους 26,8 βαθμούς Κελσίου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν unfollow στο Instagram
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη Βρετανίδα που βρέθηκε στη βαλίτσα – Το κινητό της εξέπεμπε ακόμη σήμα – Στο μικροσκόπιο οι κινήσεις της
- Ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο – Κάηκαν σπίτια – Ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης (βίντεο)
- Αλλάζει όνομα ένας από τους μεγαλύτερους σε πληθυσμό Δήμους της Μακεδονίας
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στο Ρέθυμνο – Νεκροί δύο πυροσβέστες, νέα «112» για εκκενώσεις οικισμών – Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
- Θρήνος στο Ρέθυμνο για τους πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον – Σήμερα το τελευταίο αντίο
- «Λάρισα ερχόμαστε»: Η χαμογελαστή φωτογραφία της Καρυστιανού προκάλεσε την αντίδραση Πλακιά – «Η πόλη αυτή μόνο έμπνευση για χαρούμενα πρόσωπα δεν είναι»
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook