Στην αρχή οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν τον 29χρονο που παραδόθηκε ομολογώντας το άγριο έγκλημα που είχε διαπράξει λίγο νωρίτερα σε βάρος ενός 64χρονου άνδρα.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από το άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη με τον 29χρονο δράστη να ισχυρίζεται ότι ο 64χρονος του επιτέθηκε για να τον βιάσει και τότε τον χτύπησε, τον μαχαίρωσε και τον σκότωσε.

Το θρίλερ ξεκίνησε όταν ο 29χρονος εμφανίστηκε το πρωί στους αστυνομικούς και τους είπε ότι λίγο νωρίτερα είχε δολοφονήσει έναν άνδρα σε διαμέρισμα στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Αρχικά οι αστυνομικοί αμφέβαλαν αλλά στη συνέχεια κάμφθηκαν καθώς η περιγραφή του νεαρού άνδρα ήταν φρικιαστική.

Όπως είπε ο 29χρονος συναντήθηκε με τον 64χρονο στο δρόμο και ο τελευταίος του ζήτησε να πάει στο σπίτι του για κάποιες τεχνικές εργασίες, έναντι αμοιβής. Εκείνος δέχτηκε και πήγαν αλλά κάποια στιγμή, ενώ δούλευε , ο ηλικιωμένος τον πλησίασε τον ακινητοποίησε και προσπάθησε να τον βιάσει. Εκείνος αντέδρασε άρχισε να τον χτυπά, τον άφησε αναίσθητο, έδεσε ένα σκοινί στο λαιμό του 64χρονου , πήρε τρία μαχαίρια από την κουζίνα και άρχισε να τον μαχαιρώνει στη βουβωνική χώρα. Στη συνέχεια άρπαξε ένα σφουγγάρι και, αφού το εμπότισε στο αίμα του θύματος, έγραψε σε μια κολόνα του σπιτιού την λέξη «παιδεραστή -1».

Όπως ισχυρίστηκε ο δράστης, αφού πλύθηκε από τα αίματα στο σπίτι του θύματος, πήρε το μηχανάκι του θύματος και μετέβη στο Αστυνομικό τμήμα , όπου ομολόγησε το έγκλημα.

Οι αστυνομικοί του τμήματος μετέβησαν αμέσως στη διεύθυνση που τους υπέδειξε ο δράστης, όπου και βρήκαν τον 64χρονο νεκρό σε μια λίμνη αίματος στην κρεβατοκάμαρα. Ο ιατροδικαστής στην πρώτη αυτοψία εντόπισε τραύματα πιθανότατα από μαχαίρι στο πρόσωπο και χτυπήματα στο κεφάλι.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σύλληψη 29χρονου για ανθρωποκτονία σε βάρος 64χρονου ημεδαπού
Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 29χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος 64χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερα (20-07-2023) ο 29χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης όπου ομολόγησε διάπραξη ανθρωποκτονίας και καθ’ υπόδειξή του εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης νεκρός ο 64χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο, καθώς και πολλαπλές εκχυμώσεις στην κεφαλή.
Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση και φωτογράφηση του χώρου.
Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook