Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο του 43χρονου από θερμοπληξία.

Θρήνος στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από το θάνατο του 43χρονου, που φέρεται να είναι το πρώτο θύμα του καύσωνα.
Αν και αρχικά είχε γραφτεί ότι ο 43χρονος εργαζόταν ως διανομέας, δηλαδή «ντελιβεράς», ο πατέρας τους , μιλώντας στο evima.gr, το διέψευσε. Αντίστοιχη δήλωση έκανε και ο πρόεδρος της εστίασης Βασίλης Ευθυμίου, που διευκρίνισε ότι ο άντρας δεν ασκούσε αυτό το επάγγελμα.

Το πρώτο θύμα θερμοπληξίας καταγράφηκε στην Εύβοια, όπου εξακολουθούν να επικρατούν συνθήκες καύσωνα.
Πρόκειται για άνδρα 43χρονο από τη Χαλκίδα ο οποίος, έκανε βόλτες στο κέντρο της Χαλκίδας με το ποδήλατο του για αρκετές ώρες μέσα στη ζέστη.

Κατά πληροφορίες, ο 43χρονος ήταν γνωστός στους καταστηματάρχες της Χαλκίδας, για τους οποίους έκανε μικροδουλειές.

Κατά πληροφορίες, ο 46χρονος ήταν γνωστός στους καταστηματάρχες της Χαλκίδες για τους οποίους έκανε μικροδουλειές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχε πολλά υποκείμενα νοσήματα. Δεν μπορεί να αναλάβει η Επιθεώρηση Εργασίας, από τη στιγμή που δεν είχε σταθερή δουλειά.

Το θύμα εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας «άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου». Του έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το νοσοκομείο, πιθανή αιτία θανάτου είναι η «καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:
«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook