Πτώση γέφυρας στην είσοδο της Περιμετρικής Οδού της Πάτρας. Συναγερμός σε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Εγκλωβισμένα άτομα.Τουλάχιστον ένας νεκρός και εγκλωβισμένοι.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Χρήστος Στρατουλάκος, στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ο εκπαιδευμένος σκύλος για τον εντοπισμό εγκλωβισμένων καθώς υπάρχουν πληροφοριες ότι υπάρχουν κι άλλα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ στη γέφυρα που βρίσκεται στην είσοδο της Περιμετρικής Οδού της Πάτρας, γίνονταν εργασίες εδώ και δύο χρόνια. Από την πτώση τμήματος της γέφυρας υπάρχει ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες εργαζόμενοι που έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και στον Άγιο Ανδρέα ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για εγκλωβισμένους.

Ήδη, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρεία παράκαμψη των Πατρών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και διενεργούνται εκτροπές στον κόμβο Εγλυκαδας. Επιπλέον, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Διοδώρου στην Πάτρα, όπως αναφέρει το pelop.gr.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook