Η γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη σε τροχόσπιτο κοντά στην παραλία και παρά το γεγονός ότι είχε σταλεί μήνυμα για εκκένωση

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι βρέθηκε νεκρός και ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στον Άγιο Γεώργιο Φερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός και ο αδελφός του είχαν πρόβατα στον Άγιο Γεώργιο. Ο ένας όταν είδε τη φωτιά έφυγε, ο δεύτερος που βρέθηκε νεκρός αποφάσισε να μείνει να βγάλει τα πρόβατα πιο ψηλά στο βουνό.

Νωρίτερα μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή στον Πλάτανο Αλμυρού, στον οικισμό Χοροστάσι, στη Μαγνησία επίσης, σε σημείο απ’ όπου πέρασε το πύρινο μέτωπο στην περιοχή.

Η γυναίκα, ηλικίας μεταξύ 55 και 60 ετών, βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα σε τροχόσπιτο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δίπλα της βρέθηκε και ο άνδρας της, χωρίς τις αισθήσεις του , ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στην περιοχή είχε σταλεί μήνυμα για εκκένωση.

Στην περιοχή και συγκεκριμένα στο 293 χλμ ξέσπασε φωτιά, η οποία πέρασε και τη νησίδα της Εθνικής οδού.

Όπως είπε στον Σκάι 100,3 ο δήμαρχος Αλμυρού κ.Χατζηκυριάκος η  γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε τροχόσπιτο, στο Χοροστάσι, ενώ νωρίτερα είχε ζητηθεί να απομακρυνθούν. Όπως είπε, ο σύζυγος της γυναίκας, τους είπε ότι η γυναίκα του κάηκε στο τροχόσπιτο. Το ζευγάρι παρέμεινε στην παραλία -στα τρία μέτρα από τη θάλασσα- παρά τις εκκλήσεις για εκκένωση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιό, το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 61 δασικές πυρκαγιές και οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν συνολικά 90 σε όλη τη χώρα.]

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook