Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την υγεία της 43χρονης γυναίκας πλου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ενδοοικογενειακής βίας

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την υγεία της 43χρονης γυναίκας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγο της
Η γυναίκα είναι αστυνομικός, έχει δύο ανήλικα παιδιά με τον δράστη και νοσηλεύεται με βαριά τραύματα στο πρόσωπο, στο σώμα και στα εσωτερικά όργανα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr ξυλοκοπήθηκε τόσο άγρια από τον σύζυγο της γνωστό επιχειρηματία  στη Λάρισα , που δεν την κάνουν πλέον αναγνωρίσιμη. Το πρόσωπο της είναι παραμορφωμένο από τα χτυπήματα τα δόντια της είναι σπασμένα και έχει τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Επίσης, φέρει κάκωση στο νεφρό, για την οποία επρόκειτο να εισαχθεί στο χειρουργείο προκειμένου να της τοποθετηθεί σωληνάκι.

Το αποτρόπαιο συμβάν συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα στο σπίτι του ζευγαριού, όταν ο άνδρας που διατηρεί γνωστή ταβέρνα άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα του ζήτησε να χωρίσουν.

Οι γείτονες που άκουσαν την φασαρία ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ο άνδρας, έχει συλληφθεί σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κρατείται μέχρι τη Δευτέρα που θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Τα δύο ανήλικα παιδιά  του ζευγαριού , σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν στο σπίτι την ώρα του ξυλοδαρμού , ενώ τώρα βρίσκονται με την μητέρα του θύματος και στηρίζονται από ψυχολόγους.

Η αστυνόμος που υπηρετεί σε υπηρεσία της Λάρισας, για χρόνια φαίνεται κρατούσε καλά κρυμμένο τον εφιάλτη που ζούσε στο σπίτι της από τον κακοποιητή σύζυγο της.

Άτομα που γνωρίζουν το ζευγάρι, κάνουν λόγο για μια έντονη σχέση κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν σημειωθεί και άλλα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύμα τη νεαρή γυναίκα.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να έχει χειροδικήσει ξανά σε βάρος της συζύγου του, η οποία είχε υποβάλλει μήνυση αλλά φαίνεται ότι την έπειθε και προσπαθούσαν να τα ξαναβρούν δίνοντας ευκαιρία στο γάμο τους.

Φαίνεται όμως ότι ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι και η αιτιά του καβγά και της άγριας επίθεσης που δέχτηκε από το σύζυγο της ήταν ότι του ζήτησε να χωρίσουν
.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook