Η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής σύντομα πρόκειται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον οποίο θα έχουν …100 κουμπάρους!

Η Παρασκιώ και ο Κωστής από την Κρήτη, γράφουν το δικό τους love story, αψηφώντας τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει. Εκείνη 82 ετών κι εκείνος 41 ετών, ωστόσο ο ένας βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του άλλου και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, δηλώνοντας έτοιμο να προχωρήσει σε γάμο.

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Εδώ στη Μεσσαρά δεν παράγουμε μόνο τα καλύτερα αγροτικά προϊόντα, παράγουμε και love stories», είπε η Ειρήνη Φραγκιαδάκη, φίλη του ζευγαριού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωστής πήρε την απόφαση να φύγει από το χωριό του, το Ζαρό, και βρέθηκε στον Κρότο προκειμένου να ασκήσει καλύτερα το επάγγελμά του. Εκεί γνώρισε την Παρασκιώ, επίσης κτηνοτρόφο, και δεν χρειάστηκε πολύ για να πέσουν τα πρώτα βλέμματα και να φουντώσει ο έρωτας.

«Τρία χρόνια το δούλευε εκείνος στο μυαλό του. Την έβλεπε κάθε μέρα στο καφενείο. Δεν θέλει και πολύ… Ήρθανε κοντά, γιατί τα πάντα είναι θέμα επικοινωνίας», είπε η κα Φραγκιαδάκη στο MEGA.

Αν και η Παρασκιώ αρχικά είχε ενδοιασμούς για αυτόν τον έρωτα, τελικά ο έρωτας νίκησε και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε έχοντας στο πλευρό του τους φίλους τους, ενώ σύντομα αναμένεται και ο γάμος τους.
Όπως είπε ο γαμπρός στο γάμο θα έχουν 2.500 καλεσμένους και 100 κουμπάρους!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook