Την χτυπούσε με μανία για δύο ώρες – Πώς σώθηκε η 43χρονη αστυνομικός από τη μανία του συζύγου της στη Λάρισα

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για την αστυνομικό που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύζυγο της στη Λάρισα.

Η 43χρονη αξιωματικός της Αστυνομίας, μητέρα δυο μικρών παιδιών, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας με σοβαρά τραύματα σε νεφρούς, σπλήνα, πλευρά και το πρόσωπο, ενώ ο σύζυγος της έχει συλληφθεί και κρατείται.
Η αξιωματικός μίλησε στην ΕΡΤ για τον βάναυσο ξυλοδαρμό της: «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς».

Η απόφαση της γυναίκας να χωρίσει τον επιχειρηματία, επειδή σύμφωνα με το περιβάλλον της δεν άντεχε άλλο όσα περνούσε μαζί του, φαίνεται πως ήταν η αφορμή για την άγρια κακοποίησή της. Οι φωνές της γυναίκας ξύπνησαν τους γείτονες, που ευτυχώς κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία έφτασε άμεσα.

«Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», δήλωσε η γυναίκα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες συγγενών αλλά και της ίδιας της αστυνομικού που ο σύζυγός της την χτυπούσε για ώρα και σώθηκε γιατί κατάφερε να φωνάξει σε βοήθεια. Τις φωνές της άτυχης 43χρονης από τη Λάρισα άκουσε φίλη και γειτόνισσα και κάλεσε την αστυνομία αποκάλυψε ο αδερφός της μιλώντας στο STAR.

Ο ίδιος ανέφερε: «Μου είπε: Νίκο με σκότωσε! Αυτός δύο ώρες την χτυπούσε. Από κάτω έχει νοικιάσει μια φίλη της. Άκουσε: Βοήθεια με σκοτώνει! Και τότε κάλεσε την Αστυνομία».

Μάλιστα, ο αδερφός της είπε πως το σπίτι θύμιζε σφαγείο από τα αίματα.

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή  και του προέδρου των αστυνομικών υπαλλήλων Γιώργου Καλλιακμάνη που μίλησε στο Open: «Την χτύπησε τόσο άγρια. Δύο ώρες την χτυπούσε, γέμισε αίματα, ήταν γεμάτο αίματα το σπίτι. Σώθηκε γιατί η Άμεση Δράση ήρθε και τον έπιασε επ΄αυτοφώρω να την σέρνει από τα μαλλιά και να προσπαθεί να την βγάλει έξω από την μπαλκονόπορτα. Είχε πάρει τηλέφωνο μια περίοικος την αστυνομία. Απ’ ότι είπε η αστυνομικός παλιά την απειλούσε δεν είχε ξαναμπεί στη διαδικασία να την χτυπήσει αλλά αυτή τη φορά το έκανε. Αυτό δεν ήταν ξυλοδαρμός, πήγε να την δολοφονήσει. Την χτύπαγε ακατάπαυστα στο πρόσωπο, στην κοιλιακή χώρα, της έκανε ζημιά στη σπλήνα, στο νεφρό. Αν δεν έφταναν έγκαιρα οι άνδρες της Άμεσης Δράσης δεν θα ζούσε η κοπέλα, θα την είχε σκοτώσει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook