Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας της 43χρονης αστυνομικού που νοσηλεύεται με βαριά τραύματα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από το σύζυγο της.

«Έχουν βάλει καθαρίστρια να καθαρίσει το σπίτι, είναι γεμάτο αίματα, ήταν μια κατάσταση δύσκολη», είπε o αδελφός της 43χρονης αστυνομικού που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγο της, στο σπίτι τους στη Λάρισα.

Σοκαριστική είναι η περιγραφή του αδελφού της αστυνομικού που μίλησε στο OPEN ενώ στην ερώτηση της δημοσιογράφου «τι αντικρίσατε μέσα στο σπίτι», ο ίδιος απάντησε: « Όλο το σπίτι ήταν μέσα στα αίματα , ήταν λες και έμπαινα σε ένα σφαγείο».

Ο οικογενειακός κύκλος της 43χρονης αστυνομικού από τη Λάρισα φαίνεται πάντως ότι γνώριζε το δράμα της.

«Μου είπε «Νίκο με σκότωσε». Αυτός είχε δύο ώρες που τη χτυπούσε, από κάτω το νοικιάζει μια φίλη της. Άκουσε «βοήθεια με σκοτώνει», τότε κάλεσε και την Αστυνομία», περιέγραψε ο αδελφός της. Όλο το σπίτι αίματα, λες και ήταν σφαγείο. Αν δεν καλούσε την Αστυνομία, θα τη σκότωνε, είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Μύτες σπασμένες, ζυγωματικά, σαγόνι διαλυμένο, δε ξέρω πόσα δόντια της έχει σπάσει, χτύπημα στη σπλήνα, στο νεφρό. Δε γνωρίζεται το κορίτσι», είπε ο αδερφός του θύματος.

Η 43χρονη γυναίκα – θύμα του ξυλοδαρμού μίλησε στην ΕΡΤ για τη βάναυση επίθεση που δέχθηκε μέσα από το νοσοκομείο Λάρισας.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς. Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», είπε το θύμα της επίθεσης.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία. «Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ», φέρεται να ισχυρίζεται.
Αύριο Δευτέρα ο δράστης της άγριας επίθεσης στη 43χρονη γυναίκα και μητλερα των δύο ανήλικων παιδιών του θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί και τότε θα κιρθεί και το θέμα της προφυλάκισης του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook