Η τηλεφωνική επικοινωνία του Γιάννη Οικονόμου με τον πατέρα του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ. Του εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τον διαβεβαίωσε για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο υπουργός Προστασία του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πατέρα του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε στα αιματηρά επεισόδια που δημιούργησαν οι Κροάτες χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλεφεια.

Ο Γιάννης Οικονόμου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του 29χρονου καθώς και τα συλλυπητήριά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου διαβεβαίωσε τον πατέρα του 29χρονου Μιχάλη πως η Πολιτεία θα κάνει τα πάντα ώστε οι δράστες του φονικού να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και πως στόχος είναι να μην υπάρξει άλλο θύμα της οπαδικής βίας.

Στο μεταξύ την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 17.00 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή , όπως έκανε γνωστό η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα στα social media.


Νωρίτερα ο δήμος Ελευσίνας έκανε γνωστό πως μέχρι την κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας: «Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη..».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook