Νέα Φιλαδέλφεια: Απολογούνται στους ανακριτές οι πρώτοι 30 χούλιγκαν για την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη και τα άγρια επεισόδια
Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή ανά ομάδες θα γίνουν οι απολογίες των Κροατών χούλιγκαν στους 3 ανακριτές
Με αυστηρά μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στα δικαστήρια για να απολογηθούν οι πρώτοι τριάντα κατηγορούμενοι χούλιγκαν για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή και για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Τα μέτρα ασφαλείας και σήμερα στα δικαστήρια είναι δρακόντεια, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται εντός των δικαστηρίων ενώ οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια με δύο μπλε κλούβες της αστυνομίας.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η 25η τακτική ανακρίτρια ενώ ορίστηκαν να την συνδράμουν και δύο επίκουροι ανακριτές , ο 14ος και η 20η.

Οι πρώτοι 30 κατηγορούμενοι θα απολογηθούν σε ομάδες των 10 ατόμων στους τρείς ανακριτές. Άλλοι 30 κατηγορούμενοι θα απολογηθούν αύριο Σάββατο, ενώ οι τελευταίοι 45 θα βρεθούν ενώπιον των ανακριτών την Κυριακή.
Παράλληλα, λήφθηκε μέριμνα από τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου, Χριστόφορο Λινό προκειμένου να υπάρχουν τρεις διερμηνείς στα Κροατικά και ένας στα αγγλικά.
Οι απολογίες έχουν οριστεί να αρχίσουν στις 12 το μεσημέρι σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από τους κατηγορούμενους να ζητήσουν νέα προσθεσμία για να προετοιμάσουν την απολογία τους.
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι κατηγορούμενοι πρέπει να έχουν απολογηθεί μέχρι και την Κυριακή που λήγει το πενθήμερο όριο της κράτησης τους.
Στις 12:30 οπαδοί της ΑΕΚ έχουν απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.
Η ποινική δίωξη που τους έχει ασκηθεί αφορά 4 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα
• Ανθρωποκτονία από πρόθεση (δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας Κατσουρή.
• εγκληματική οργάνωση (κακούργημα
• ανθρωποκτονία από πρόθεση (κακούργημα)
• έκρηξη (κακούργημα)
• κατοχή εκρηκτικών υλών (κακούργημα)
• διατάραξη κοινής ειρήνης
• επικίνδυνη σωματική βλάβη, τετελεσμένη και σε απόπειρα
• φθορά ξένης ιδιοκτησίας
• βιαιοπραγία (αδίκημα του αθλητικού νόμου )
• παράνομη οπλοφορία
• οπλοχρησία
• κατοχή φωτοβολίδων.
Ολες οι Ειδήσεις
- Δήμος Σερβίων: Χορηγεί €5.000 ευρώ σε κάθε νέο ζευγάρι που θα εγκατασταθεί εκεί και €10.000 για κάθε παιδί που θα γεννηθεί στην Ελάτη
- Νόμοι της Καρδιάς – Νέα ξένη σειρά έρχεται στον ΣΚΑΪ
- Δημοσκόπηση Alco: Στο 23,3% η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου – Δεύτερος με διαφορά 9,1 μονάδων ο Τσίπρας, τρίτο το ΠΑΣΟΚ, στην 4η θέση η Καρυστιανού
- Δράμα: Αστυνομικός δολοφόνησε με τρείς μαχαιριές τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε – Το 10χρονο παιδί της οικογένειας ειδοποίησε την Αστυνομία
- Στη ΓΑΔΑ θα διανυκτερεύσει ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος – Tην Τρίτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Πειραιά (βίντεο)
- Ο Αλέξης Τσίπρας στη Νίκαια: “Σε 24 ώρες γίναμε αξιωματική αντιπολίτευση, σε λίγους μήνες θα καταφέρουμε να γίνουμε κυβέρνηση”
- Αλεξάνδρα Νίκα – Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα ξεχωριστά δώρα που έλαβαν για τη νεογέννητη κόρη τους (Βίντεο)
- Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ρία Ελληνίδου έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook