Στο σπίτι της με την οικογένεια της βρίσκεται η 43χρονη αστυνομικός που είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγο της.

Ύστερα από νοσηλεία οκτώ ημερών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου εισήχθη με βαριά τραύματα μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον επιχειρηματία σύζυγό της, η 43χρονη αστυνομικός έλαβε σήμερα το πρωί της Παρασκευής, εξιτήριο, σύμφωνα με το onlarissa.gr .

Ο 52χρονος σύζυγος της, γνωστός επιχειρηματίας που διατηρεί ταβέρνα στη Λάρισα, έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της συζύγου του.

Η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί βαριά τραύματα στο πρόσωπο, στην κοιλιακή χώρα και στο νεφρό. Μάλιστα της είχε τοποθετηθεί μετά από επέμβαση και ειδικό σωληνάκι στα νεφρά. Ταυτόχρονα τύγχανε και ψυχολογικής υποστήριξης τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της μετά το άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας που συγκλόνισε τόσο τη Λάρισα και όχι μόνο.

Η υγεία της αστυνομικού βελτιώθηκε, έκανε χτές και δεύτερη αξονική, καθώς υπήρχε η πιθανότητα να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για περεταίρω εξέταση από τους νευροχειρουργούς του ΠΓΝΛ. Τελικά απέφυγε τα χειρότερα και από σήμερα το πρωί επέστρεψε στο σπίτι της και στην θαλπωρή των οικείων της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook