Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος του 11χρονου αγοριού στους Φούρνους Ικαρίας. Τη Δευτέρα η κηδεία του παιδιού.

Το πρωί του Σαββάτου έγιναν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έδειξαν ότι ο θάνατος του 11χρονου γιού του Οδυσσεά Σταμούλη προήλθε από πνιγμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ έδειξαν ότι ο θάνατος του αγοριού προήλθε από πνιγμό. Ωστόσο πρόκειται να πραγματοποιηθούν και περαιτέρω τοξικολογικές ξετάσεις.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής του άτυχου 11χρονου γιου του γνωστού ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, που έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε στους Φούρνους στην Ικαρία.

Τη Δευτέρα η κηδεία του 11χρονου

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα 14 Αυγούστου η οικογένεια του άτυχου 11χρονου θα πει το τελευταίο «αντίο» στον μικρό Χρήστου,

Η ανακοίνωση για την κηδεία του μικρού αγοριού, έγινε μέσω Facebook στο προφίλ του Ισίδωρου Σταμούλη, αδερφού του τραγικού πατέρα και επίσης ηθοποιού.

«Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών» γράφει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το Λιμενικό, το άτυχο παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη με τη συνδρομή στελεχών του λιμενικού στην παραλία Πλάκα.

«Απογευματινές ώρες Πέμπτη (10/08), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Φούρνων από τη μητέρα 11χρονου ημεδαπού αγοριού ότι ο ανήλικος είχε μεταβεί μεσημβρινές ώρες για μπάνιο στην παραλία “Πλάκα” και έκτοτε αγνοούνταν. Άμεσα για το σημείο αναχώρησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ από θαλάσσης απέπλευσαν δύο (02) Περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη με τη συνδρομή στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην παραλία “Πλάκα”. Ο 11χρονος ανασύρθηκε από ιδιωτικό σκάφος και μεταφέρθηκε στην ακτή, ενώ διακομίστηκε άμεσα στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Φούρνων του Λιμεναρχείου Σάμου» ανέφερε σε ανακοίνωση του το Λιμενικό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook