Ο 29χρονος πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο του από έναν άνδρα με τον οποία είχαν διαπληκτιστεί για μια προσπέραση

«Να βλέπεις το κοπέλι σου και να μην ξέρεις αν θα ζήσει!», λέει ο πατέρας του, που αγωνιά με όλη την οικογένεια.

Εκτός ΜΕΘ βρίσκεται ο 29χρονος Νίκος Φανουράκης που τα ξημερώματα της Πέμπτης 3 Αυγούστου είχε δεχθεί, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, πυροβολισμό από 22χρονο, με τον οποίο λίγο νωρίτερα είχαν διαπληκτιστεί για μια προσπέραση στη Μεσσαρά της Κρήτης.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, φαίνεται πως επικοινωνεί με το περιβάλλον και πρόκειται να μεταφερθεί στη Νευροχειρουργική κλινική, με τη σφαίρα να παραμένει στον εγκέφαλό του.

Την ώρα που ο γιος του συνεχίζει να δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ο πατέρας του 29χρονου Νίκου ζητά από όποιον ντόπιο γνωρίζει κάτι που θα μπορούσε να συμβάλει στον εντοπισμό των δραστών, «αν θέλει να μιλήσει», καθώς όπως ανέφερε με νόημα «σήμερα ήταν εμένα, αύριο θα είναι αυτών η σειρά… πέρασε εμένα η σειρά μου!».

«Του έριξαν σαν εκτελεστές»
Την ίδια ώρα ο πατέρας του 29χρονου μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV ζητά δικαιοσύνη καθώς ο δράστης παραμένει άφαντος.
«Άρχισε φασαρία, το παιδί έφυγε τους αγνόησε και τον κυνήγησαν. Σε κάποια φάση τον πέρασαν και σταμάτησε. Άνοιξε το παράθυρο και του έριξαν μία σφαίρα στο κεφάλι, σαν εκτελεστές. Δεν υπέκυψε στις μαγκιές τους και επέλεξαν να του ρίξουν» είπε ο Γιάννης Φανουράκης, πατέρας του 29χρονου και συνέχισε:

«Εύχομαι κανείς γονιός να μην το ζήσει αυτό. Να βλέπει το κοπέλι του 15 μέρες στην Εντατική και να μην ξέρει αν τελικά θα ζήσει. Κοιτάω τις φωτογραφίες του παιδιού μου, θυμάμαι πώς τον είχαμε μεγαλώσει… τον έθρεψα με τόσο κόπο! Ένας άντρας καθαρός! Σε λίγους μήνες θα έπαιρνε το πτυχίο του και κάποιοι… επέλεξαν να του “φυτέψουν” μια σφαίρα στο κεφάλι!», είπε στο neakriti.gr και την “ΚΡΗΤΗ TV” ο πατέρας του νεαρού Νίκου, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια διέμενε μόνιμα στην Αθήνα.

«Η κόρη μου κλαίει μέρα νύχτα, η γυναίκα μου έχει πέσει 30 φορές κάτω… πολεμά να ξεριζώσει τα μαλλιά της… θα της στρίψει!», λέει με βουβή οδύνη, αλλά τόσο αξιοπρεπής μέσα στον τρομερό πόνο που ζει η οικογένειά του, ο κ. Φανουράκης, ο οποίος ζητά να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Δικαιοσύνη! Αλλά δικαιοσύνη όχι μόνο για έναν, αλλά για όλους», ανέφερε με νόημα ο πατέρας του Νίκου, ο οποίος έκανε λόγο για αρκετά ακόμη άτομα που φέρονται να ενεπλάκησαν στο συμβάν.

«Δεν τον γνώριζαν, έλειπε δέκα χρόνια από εδώ», μας εξηγεί ο κ. Φανουράκης, συμπληρώνοντας ότι «δεν μπορεί κανείς να μην είδε τίποτα». «Ο θυμός μου έχει μετατραπεί σε κλάμα… Δεν είχα κλάψει ποτέ και τώρα έχω διαλύσει», λέει ο πατέρας του 29χρονου Νίκου, που προσθέτει ότι ο γιος του «θα έπαιρνε σε 2-3 μήνες πτυχίο από τη Γεωπονική και μας τα χάλασαν όλα! Γιατί; Δεν τους άρεσε η φυσιογνωμία του; Δεν υπέκυψε στη μαγκιά τους; Θέλω να τους πιάσουν όλους!».

Εξάλλου, ο κ. Γιάννης τονίζει ότι «λίγο-λίγο ανοίγουν τα στόματα» κι επισημαίνει ότι «αν κανείς ξέρει και θέλει να μιλήσει, να το κάνει… Σήμερα είναι εμένα, αύριο θα είναι αυτών η σειρά… Πέρασε εμένα η σειρά μου!».
Ο κ. Φανουράκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, εκτός από τους φίλους του, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, όλο τον κόσμο που έχει σταθεί το τελευταίο διάστημα στο πλευρό της οικογένειάς του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook