Λάτρης της Ελλάδας είναι ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας που απολαμβάνει και φέτος τις διακοπές του στην χώρα μας.

Για δεύτερη χρονιά ο Μπόρις Τζόνσον απολαμβάνει τις διακοπές του στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο δήμο Καρύστου.

Ο πρώην Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης τις τελευταίες ημέρες στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην Κάρυστο για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια.

Όπως γράφει το evima.gr ο Μπόρις Τζόνσον σήμερα το πρωί της Κυριακής 20 Αυγούστου επισκέφτηκε ακόμα μια παραλία του δήμου Καρύστου όπου για ακόμα μια φορά έμεινε έκπληκτος με τα πεντακάθαρα νερά και το ωραίο φαγητό όπως ανέφεραν άτομα που συνομίλησαν μαζί του.


Συγκεκριμένα σήμερα βρέθηκε στην παραλία Νημποριό στην Εύβοια, όπου σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος όταν έφτασε στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό του δήμου Καρύστου είπε χαρακτηριστικά πως είναι μια από τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα.

Την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, ο Βρετανός πολιτικός, επισκέφθηκε το εστιατόριο «Μουριές» και δοκίμασε τις γνήσιες τοπικές γεύσεις του νησιού.

Το εστιατόριο «Μουριές» βρίσκεται στο Παραδείσι Ευβοίας, ένα μικρό χωριό μόλις δέκα λεπτά μακριά από την Κάρυστο, την πόλη όπου περνά μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών ο πρώην Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook