Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο 48χρονος άνδρας που βούτηξε για να σώσει τον γιό του που είχε παρασυρθεί από τα κύματα σε φουσκωτό στρώμα

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 48χρονος άνδρας που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στο Λαγονήσι έχοντας βουτήξει για να σώσει το 8χρονο παιδί του που βρισκόταν σε θαλάσσιο στρώμα και παρασύρθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων.

Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή, και τον διασωλήνωσαν , ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 48χρονος βούτηξε στο νερό αλλά κάποια στιγμή άρχισε να βουλιάζει, πιθανότατα γιατί δεν ήξερε κολύμπι, με αποτέλεσμα οι λουόμενοι στην Ακτή να καλέσουν σε βοήθεια. Στο σημείο έπλεε ένα ιδιωτικό, φουσκωτό σκάφος με 4 επιβάτες, οι οποίοι περισυνέλεξαν τόσο τον ίδιο όσο και το 8χρονο παιδί.

Ο 48χρονος πατέρας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε χάσει εξ αρχής τη ζωή του.

Οι γιατροί τον επανέφεραν με ΚΑΡΠΑ και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου διακομίσθηκε χωρίς σφυγμό.

Αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και υπέκυψε. Το 8χρονο παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook