Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν πυροσβέστες όταν εντόπισαν στο δάσος της Δαδιάς στον Έβρο νεκρούς ανθρώπους, που είχαν απανθρακωθεί .

Τραγωδία στο δάσος της Δαδιάς που καίγεται από χθες, καθώς εντοπίστηκαν 18 απανθρακωμένοι μετανάστες από τους πυροσβέστες

Όπως έγινε γνωστό, εκτός από τους 18 μετανάστες που βρέθηκαν νεκροί στο δάσος της Δαδιάς, στον Έβρο, όπως ανακοίνωσε  η πυροσβεστική κοντά σε παράπηγμα στην περιοχή του Άβαντα,  φέρεται να εντοπίστηκαν και άλλοι 8 στην Λευκίμμη, χωρίς όμως η πληροφορία να επιβεβαιώνεται.

Κατά πληροφορίες, οι νεκροί εντοπίστηκαν σε δύο ομάδες, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιό, «ερευνάται το ενδεχόμενο να εισήλθαν παράνομα στη χώρα».
Όπως είπε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, πιθανολογείται πως οι 18 νεκροί είναι μετανάστες, αφού στην περιοχή δεν έχει γίνει καμία δήλωση εξαφάνισης από κατοίκους.

Οι μετανάστες που βρήκαν τραγικό θάνατο,  πιθανότατα εισήλθαν παράτυπα στη χώρα μας  και δυστυχώς απανθρακώθηκαν κοντά στο δάσος της Δαδιάς, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας.

Από χτες είχαν σταλεί μηνύματα 112 εκκένωσης της ευρύτερης περιοχής. Τα μηνύματα μεταδίδονται και σε κινητά από ξένα δίκτυα της περιοχής.

Από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έχει ενεργοποιηθεί η ομάδα αναγνώρισης θυμάτων καταστροφών. Οι έρευνες σε όλο το μήκος της περιοχής συνεχίζονται.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook