ΠΟΕΔΗΝ: Ασφυξία στα νοσοκομεία της Αττικής – Βγήκαν ακόμη και ράντζα
Σε “κόκκινο συναγερμό” βρίσκεται αυτήν την ώρα το ΕΣΥ στην Αττική.
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, μάχη δίνει το νοσηλευτικό προσωπικό στις εφημερίες των νοσοκομείων Λαϊκό, Αλεξάνδρα και Ελπίς για να εξυπηρετήσει τα συνεχώς αυξανόμενα περιστατικά ασθενών με κορωνοϊό, με τους ασθενείς από άλλα νοσήματα να συμπτύσσονται στις παθολογικές κλινικές, ακόμη και σε ράντζα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι τεράστιες ανάγκες των ασθενών που πάσχουν από Covid-19 και εμφανίζουν αναπνευστικά προβλήματα.
Οι εργαζόμενοι της ΠΟΕΔΗΝ τονίζουν ότι η ίδια κατάσταση επικρατεί σε όλα τα νοσοκομεία που νοσηλεύουν ασθενείς με κορωνοϊό, καθώς οι ημερήσιες εισαγωγές στα νοσοκομεία ξεπερνούν τις τελευταίες ημέρες στο λεκανοπέδιο τους 150, αριθμό που δεν μπορεί πλέον να απορροφήσει το ΕΣΥ στην Αττική.
Τραγική είναι η κατάσταση και με τους ασθενείς που χρειάζονται νοσηλεία σε ΜΕΘ, καθώς οι κενές θέσεις σε κλίνες Εντατικής βρίσκονται με το “σταγονόμετρο” πλέον.
Μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το νοσοκομείο «Αττικόν», όπου οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου στην προσπάθειά τους να μπορέσουν να δημιουργήσουν επιπλέον κλίνες για ασθενείς με κορωνοϊό, συμπτύσσουν τους ασθενείς άλλων νοσημάτων στα ράντζα στους διαδρόμους του νοσοκομείου
Ολες οι Ειδήσεις
- Πριγκίπισσα Ειρήνη: Στην Ελλάδα το τελευταίο “ταξίδι”, θα ταφεί στο Τατόι δίπλα σε Κωνσταντίνο, Παύλο και Φρειδερίκη – Το πρόγραμμα της κηδείας και το λαϊκό προσκύνημα
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Λυκούδη – «Είμαι σε σχέση με τον εαυτό μου»
- Κώστας Ανεστίδης: Χυδαία επίθεση με πρωτοφανείς ύβρεις on camera κατά του Μητσοτάκη (βίντεο)
- Παράταση για την απεργία των ταξί, μέχρι το πρωί της Παρασκευής –Νέα 48ωρη απεργία από την ερχόμενη εβδομάδα
- Χρήστος Φερεντίνος για τον χωρισμό του από τη Σοφία Παυλίδου: Όταν έμεινα τελείως μόνος, ήταν ένα σοκ (βίντεο)
- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η όλο νόημα ανάρτηση μετά τον σάλο με την Τούνη
- «Θεέ μου έρχεται ο πατέρας μου, πρέπει να σε κλείσω», «της ασκούσε ψυχολογική βία», λένε φίλες της 16χρονης που εξαφανίστηκε και την ψάχνουν (βίντεο)
- ΕΟΔΥ: Οκτώ θάνατοι από γρίπη την τελευταία εβδομάδα ,15 νοσηλείες σε ΜΕΘ και αύξηση κρουσμάτων
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook