Σε “κόκκινο συναγερμό” βρίσκεται αυτήν την ώρα το ΕΣΥ στην Αττική.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, μάχη δίνει το νοσηλευτικό προσωπικό στις εφημερίες των νοσοκομείων Λαϊκό, Αλεξάνδρα και Ελπίς για να εξυπηρετήσει τα συνεχώς αυξανόμενα περιστατικά ασθενών με κορωνοϊό, με τους ασθενείς από άλλα νοσήματα να συμπτύσσονται στις παθολογικές κλινικές, ακόμη και σε ράντζα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι τεράστιες ανάγκες των ασθενών που πάσχουν από Covid-19 και εμφανίζουν αναπνευστικά προβλήματα.

Οι εργαζόμενοι της ΠΟΕΔΗΝ τονίζουν ότι η ίδια κατάσταση επικρατεί σε όλα τα νοσοκομεία που νοσηλεύουν ασθενείς με κορωνοϊό, καθώς οι ημερήσιες εισαγωγές στα νοσοκομεία ξεπερνούν τις τελευταίες ημέρες στο λεκανοπέδιο τους 150, αριθμό που δεν μπορεί πλέον να απορροφήσει το ΕΣΥ στην Αττική.

Τραγική είναι η κατάσταση και με τους ασθενείς που χρειάζονται νοσηλεία σε ΜΕΘ, καθώς οι κενές θέσεις σε κλίνες Εντατικής βρίσκονται με το “σταγονόμετρο” πλέον.

Μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το νοσοκομείο «Αττικόν», όπου οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου στην προσπάθειά τους να μπορέσουν να δημιουργήσουν επιπλέον κλίνες για ασθενείς με κορωνοϊό, συμπτύσσουν τους ασθενείς άλλων νοσημάτων στα ράντζα στους διαδρόμους του νοσοκομείου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook