Δύο μέρες τώρα έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη της 18χρονης από το σπίτι που ήταν με τους γονείς της.

από τις Σέρρες κορυφώνεται και η προσμονή τους να μάθουν την παραμικρή λεπτομέρεια για την κόρη τους μεγαλώνει.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές με την εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας από το χωριό Χρυσοχώραφα των Σερρών.

Η νεαρή που μένει μόνιμα με την οικογένειά της στην Γερμανία είχε έρθει στον τόπο καταγωγή της το καλοκαίρι για να δώσει πανελλήνιες. Το μεσημέρι της Τρίτης, είπε στη μητέρα της πως θα βγει για λίγο στην αυλή να μιλήσει στο τηλέφωνο, όμως δεν επέστρεψε.

«Δύο η ώρα το μεσημέρι η κοπέλα, έφυγε με την παντόφλα, με το σορτσάκι πολύ απλά ντυμένη και δεν είχε τίποτα μαζί της τίποτα, τα ρούχα της είναι όλα εδώ. Όλα τα πράγματα της. 03.09. Μετά από καμία μίση ώρα κατάλαβα ότι δεν επέστρεφε και πήγα να δω κάτω στο σπίτι. 03.15. Έψαξα σε όλο το χωριό μαζί με τον σύζυγο μου και το παιδί, δεν την βρήκα πουθενά και μετά κατά τις 6 η ώρα πήγα στην αστυνομία», είπε η Κατερίνα Παλαζή, μητέρα 18χρονης.

Οι γονείς της σε κατάσταση πανικού άρχισαν να την αναζητούν σε όλο το χωριό. Ζήτησαν από τους συγχωριανούς να τους βοηθήσουν, όμως όσο περνούσαν οι ώρες, δεν έβρισκαν κανένα ίχνος από την κόρη τους.

«Στο χωριό δεν έχει ξανασυμβεί τίποτα με αρπαγή παιδιών ή ενήλικα, αλλά δεν ξέρεις η κοινωνία μας έχει αλλάξει. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν αυτό».

Κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, εντόπισαν την ώρα της εξαφάνισης κοντά στο σπίτι μία κοπέλα με την περιγραφή που έδωσε η μητέρα να επιβιβάζεται σε ένα ταξί.

«Μέσα από κάμερες είδανε και μας είπε και ο ταξιτζής ότι ήταν ένα κύριος ηλικία 30 χρονών και μία μάλλον κοπέλα γιατί είχε μαζεμένα τα μαλλιά της απλά της έδωσαν κάποια στοιχεία και είπε ότι φορούσε αυτά τα ρούχα το συγκεκριμένο άτομο οπότε ήταν η κόρη σας».

Η μαρτυρία – «κλειδί»
Ο οδηγός του συγκεκριμένου ταξί, ισχυρίζεται πως είχε επιβιβάσει νωρίτερα έναν άντρα που είχε δώσει ραντεβού με φίλο του.

«Ήμουν στο ΚΤΕΛ Σερρών. Ήρθε ένας κύριος, μου είπε: «Θα πάμε να πάρουμε τον φίλο μου και θα μας πας Θεσσαλονίκη». Δεν έπεσε κάτι στην αντίληψή μου. Χαιρέτησε το δεύτερο άτομο που μπήκε στο ταξί και τον αποκάλεσε «Γιώργο». Φορούσε καπέλο, αντάλλαξαν μερικές κουβέντες».

Η 18χρονη Πετρούλα δεν έχει δώσει ακόμα κανένα σημάδι ζωής, με τη μητέρα της να απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει να βοηθήσει τις Αρχές.

«Θέλω μόνο να επιστρέψει, αυτό θέλω μόνο. Είναι και ο πατέρας της σε πολύ χάλια κατάσταση. Περιμένουμε νέα από την κόρη μας. Η αγωνία είναι μεγάλη, δεν ξέρω που βρίσκεται, τι κάνει, τι γίνεται», είπε η μητέρα.
«Μία ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση», ανέφερε ο ψυχολόγος «Χαμόγελο Του Παιδιού», Στέφανος Αλεβίζος.
Όσο περνάνε οι ώρες η αγωνία για τους γονείς της 18χρονης κορυφώνεται και η προσμονή τους να μάθουν την παραμικρή λεπτομέρεια για την κόρη τους μεγαλώνει.

Η μητέρα της 18χρονης στο Live News
«Ελπίζαμε μέσω της κινητοποίησης να είχαμε κάποιο στοιχείο, αλλά δεν έχουμε τίποτα, το κινητό της παραμένει κλειστό… Οι παρέες της είναι από το σχολείο, αγόρια και κορίτσια της ηλικίας της, μου είναι αδιανόητο να έφυγε με έναν άντρα τόσο μεγαλύτερό της, ήταν πάντοτε κατά των σχέσεων με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας» δήλωσε η Κατερίνα Παλάζη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook