Δραματική είναι η κατάσταση στο Πήλιο και στα παραθαλάσσια χωριά από την κακοκαιρία «Daniel» -Χωρίς ρεύμα και τηλέφωνα

Η κακοκαιρία Daniel που πλήττει με σφοδρότητα τη Μαγνησία και κυρίως τους παραθαλάσσιους οικισμούς του Πηλίου, έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στις υποδομές και έχει σκορπίσει τον τρόμο σε κατοίκους και παραθεριστές. Στο 1,5 μέτρο η στάθμη του νερού στα σπίτια  ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας.

Βίντεο κάνουν το γύρο του διαδικτύου απεικονίζοντας τις βιβλικές καταστροφές και τη μανία της κακοκαιρίας με τγ θάλασσα να «καταπίνει» αυτοκίνητα.

Ο όγκος του νερού από τις ακραίες βροχοπτώσεις που έχει πέσει στην περιοχή είναι τόσο μεγάλος που παρασύρθηκαν ακόμα και τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα σε κεντρικό πάρκινγκ της περιοχής.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με αυτοκίνητο να έχει παραδοθεί στα κύματα:

Όπως ενημερώνει με ανάρτηση του στο Facebook ο αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Βασίλης Καραουλάνης η περιοχή είναι χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο ενώ η στάθμη του νερού έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο μέσα σε σπίτια και ξενοδοχεία :

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου έχουν σπάσει τα ποτάμια και έχουν μπει μέσα στα ξενοδοχεία και η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα μέσα σε αυτά, πάνω από 1.5 μέτρο, που έχουν κόσμο τουρίστες μέσα τεράστια ζημιά κομμένα τηλέφωνα και ρεύμα ,παρακαλώ ειδοποιείστε την πυροσβεστική άμεση ανάγκη να ανέβουν επάνω τεράστιες καταστροφές…».

Δείτε βίντεο και τις εικόνες που έχει ανεβάσει η Iro Proia από τον Άγιο Ιωάννη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook