Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, έφερε και χτυπήματα στο κεφάλι, προφανώς από τη βίαιη πτώση του στον καταπέλτη μετά τις δυνατές σπρωξιές που δέχτηκε από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon.

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 36χρονου Αντώνη , ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν το πλήρωμα του «Blue Horizon» τον πέταξε βίαια στη θάλασσα στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο πλοίο την ώρα που εκείνο ήταν έτοιμο για αναχώρηση.

Τη νεκροψία νεκροτομή για τον άτυχο Αντώνη διενήργησαν ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Ηλίας Μπογιόκας και ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.

Σε πνιγμό λόγω εισρόφησης θαλασσίου ύδατος, οφείλεται ο θάνατος του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Επίσης διαπιστώθηκαν εκδορές στο κεφάλι. Να σημειωθεί ότι θα διενεργηθούν , βάση πρωτοκόλλου, και τοξικολογικές εξετάσεις.

Την ίδια ώρα, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, μετέβη και ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να φωτογραφήσει τη σορό του 36χρονου και να αναζητήσει επιπλέον στοιχεία που θα φωτίσουν πλήρως τις συνθήκες του θανάτου του .

Εντωμεταξύ ΕΔΕ για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ως προς την διαχείριση του περιστατικού διέταξε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook