Στο λεωφορείο επέβαιναν 81 επιβάτες από την Σερβία και στα δύο αυτοκίνητα 6 άτομα συνολικά.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 7:00 το πρωί της Κυριακής στο 522ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, κοντά στην περιοχή του Πολυκάστρου στην έξοδο προς Ευζώνων, όταν το τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ ενεπλάκη και δεύτερο αυτοκίνητο .

Τέσσερις  άνθρωποι έχασαν τη ζωή του ενώ από το λεωφορείο 42 τραυματίες μεταφέρθηκαν με οχήματα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης οι πιο βαριά και στο Κιλκίς τα πιο ελαφρά περιστατικά, σύμφωνα με το eidisis.gr.
Γύρω στις 6.30 το πρωί, στο ύψος του χωριού Άσπρος, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο που ερχόταν από την άλλη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα την εκτροπή του λεωφορείου και ανατροπή του σε παρακείμενο της οδού κανάλι βάθους 2,5 μέτρων, χωρίς νερό.

Στο τροχαίο ενεπλάκη και αυτοκίνητο που ακολουθούσε στην κατεύθυνση προς Ευζώνους.

Από το πρώτο ΙΧ ανασύρθηκαν 3 άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους και ένα άτομο σοβαρά τραυματισμένο,   ενώ δεν τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες στο δεύτερο ΙΧ.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 81 άτομα. Στο σημείο επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Το ΕΚΑΒ ανακοίνωσε 42 τραυματίες, εκ των οποίων ένας διασωληνώθηκε

Το ΕΚΑΒ ανακοίνωσε ότι υπάρχουν 40 ενήλικες τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας έχει διασωληνωθεί, και δύο παιδιά 6 και 9 ετών. Οι τραυματίες έφεραν διάφορες κακώσεις, ενώ στο σημείο συνέδραμαν γιατροί των κινητών μονάδων.

Οι τραυματίες διακομίζονται στο νοσοκομείο του Κιλκίς, ενώ ο τραυματίας που χρειάστηκε να διασωληνωθεί, διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο.

Στην επιχείρηση μετείχαν 12 ασθενοφόρα και 3 Κινητές Ιατρικές Μονάδες.

Τη μεταφορά των επιβατών του λεωφορείου προσφέρθηκε να κάνει λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κιλκίς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook