Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες σχετίζονται με κύκλωμα διακίνησης μεταναστών

Ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την απόπειρα αρπαγής γυναίκας που σημειώθηκε στην Εθνική οδό κοντά στο Αίγιο.

Απίστευτες οι σκηνές που καταγράφηκαν στην Εθνική οδό κοντά στο Αίγιο όταν άγνωστοι προσπάθησαν να αρπάξουν μια γυναίκα και να τη βάλουν σε αυτοκίνητο, όσο εκείνη φωνάζει και αντιστέκεται πεσμένη στο οδόστρωμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στα διόδια του Ελαιώνα, στην περιοχή του Αίγιου, όταν τρία άτομα φαίνονται να έχουν αρπάξει τη γυναίκα, η οποία αντιστέκεται και ουρλιάζει πεσμένη στο οδόστρωμα, όσο εκείνοι προσπαθούν να τη βάλουν μέσα σε αυτοκίνητο από την πίσω δεξιά πόρτα.

Η γυναίκα αντιστέκεται έχοντας πέσει στο έδαφος ενώ από την πάλη τα ρούχα της έχουν βγει από τη μέση και πάνω.

Τελικά η γυναίκα καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια των τριών νεαρών και τρέχει έντρομη ουρλιάζοντας. Τα άτομα μπαίνουν στο αυτοκίνητο και κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση που τρέχει η γυναίκα.

Υπάρχουν μαρτυρίες ότι το όχημα των τριών νεαρών είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα ενώ ήταν σπασμένες και οι μπάρες των διοδίων. Πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη» της Πάτρας, αναφέρουν ότι περιστατικό πιθανότατα συνδέεται με κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.

Η άτυχη γυναίκα, αλλοδαπή σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κατάφερε να ξεφύγει από τα δίχτυα του κυκλώματος με ένα αυτοκίνητο. Ωστόσο την ακολούθησαν και στα διόδια του Ελαιώνα την έφτασαν. Την έβγαλαν από το όχημα που επέβαινε και προσπάθησαν με τη βία να την πάρουν στο δικό τους αυτοκίνητο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook