Το νέο ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει τα λόγια του ύπαρχου στο Blue Horizon στον καπετάνιο , λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη.

Το ηχητικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το newsit.gr είναι λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Αντώνη. Το Blue Horizon, μόλις έχει βγει από το λιμάνι του Πειραιά και ο καπετάνιος, καλεί στον ασύρματο τον ύπαρχο για να του εξηγήσει τι έχει συμβεί.

Ο ύπαρχος , ο δεύτερος στην ιεραρχία του πλοίου μιλάει απαντώντας στον καπετάνιο προσπαθεί να δικαιολογηθεί, κάνει το άσπρο – μαύρο, πουθενά δεν λέει ότι έσπρωξε τον 36χρονο Αντώνη στην θάλασσα και στον θάνατο και με κυνικό τρόπο, περιγράφει τη σκηνή της δολοφονίας.

«Του λέω, βγες έξω, βγες έξω δεν έχεις εισιτήριο, πάει να βγει έξω βγαίνει έξω ξαναμπαίνει μέσα και έπεσε στη θάλασσα», λέει με αδιανόητη ψυχρότητα. Και συμπληρώνει: «Είναι ανάποδα, μπρούμυτα, επιπλέει. Ναι, ναι. Πρέπει να έχει σκοτωθεί».

Νωρίτερα το newsit.gr σας αποκάλυψε και το ηχητικό ντοκουμέντο από τον διάλογο του καπετάνιου με τον ύπαρχο, ο οποίος και κατηγορείται σύμφωνα με τη ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook