Στην πόλη της Λάρισας και στις συνοικίες που είναι πλημμυρισμένες, η στάθμη του νερού είναι σταθερή, με τις καταστροφές να είναι μεγάλες.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το onlarissa.gr βελτιώνεται η κατάσταση σε ότι αφορά τη στάθμη των νερών που έχουν κατακλύσει τη συνοικία του Αγίου Θωμά εδώ και μέρες.

Όπως φαίνεται υποχωρούν σταδιακά τα νερά στον Πηνειό, όμως η εικόνα είναι αποκαρδιωτική καθώς ολόκληρα χωριά έχουν βυθιστεί στα λασπόνερα, ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές στις υποδομές, στο ζωικό κεφάλαιο, στις καλλιέργειες και στις οικοσυσκευές.


“Είναι αισιόδοξα και παρήγορα τα μηνύματα που μας έρχονται ότι η στάθμη του Πηνειού έχει πέσει στα 8 μέτρα, ίσως να είναι και λιγότερα… Αυτό σημαίνει ότι στραγγίζουν τα νερά από την περιοχή της Καρδίτσας, έχουμε διαφύγει το μεγάλο κείμενο στην πόλη της Λάρισας” μετέδωσε η ΕΡΤ. Βέβαια το όριο ασφαλείας είναι ακόμη αρκετά χαμηλά, κάτω από τα 7 μέτρα.

Το νερό μυρίζει πετρέλαιο
Το νερό στη συνοικία του Αγίου Θωμά στη Λάρισα έχει περιοριστεί αρκετά, αλλά εξακολουθεί να μυρίζει έντονα πετρέλαιο η περιοχή, κάνοντας την ατμόσφαιρα αφόρητη. Επίσης, από χθες με τη χρήση γεννήτριας που τοποθετήθηκε σε αυλή πολυκατοικίας, αποκαταστάθηκε η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε κάποια σπίτια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook