Νέο ντοκουμέντο από τη συνομιλία του καπετάνιου με το Λιμενικό και ενώ ο άτυχος Αντώνης έχει σπρωχτεί και τον έχουν ρίξει στη θάλασσα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon

Το ηχητικό ντοκουμέντο από τη συνομιλία του πλοιάρχου με το Λιμενικό και τον Ύπαρχο του πλοίου έφερε στο φως η εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 και συγκλονίζει καθώς ο καπετάνιος προσπαθεί να παραπλανήσει λέγοντας ότι ο 36χρονος Αντώνης γλίστρησε μόλις έβαλε το πόδι του στον καταπέλτη και ενώ το Blue Horizon είχε ξεκινήσει.

“Ναι με ακούτε; Έπεσε ένας επιβάτης στην θάλασσα, την ώρα που ο καταπέλτης ήταν στην αποβάθρα κι εγώ είχα ξεκινήσει… Ο πλοίαρχος από το Blue Horizon είμαι. Στον καταπέλτη πίσω επιπλέει μου είπαν τα παιδιά. Όταν ο καταπέλτης ήταν πίσω κι εγώ είχα ξεκινήσει.”

Σύμφωνα με τη συνομιλία, ο πλοίαρχος ανέφερε ότι κάποιος πήγε να μπει στο πλοίο, γλίστρησε κι έπεσε στην θάλασσα με το που είχε ξεκινήσει το πλοίο.

“Έβαλε το πόδι στον καταπέλτη, αλλα γλίστρησε και ο καταπέλτης ήταν σηκωμένος” ακούγεται στο ηχητικό.
“Την ώρα που μόλις είχαμε πάρει άδεια και ξεκινήσαμε, αμολήσαμε, σηκώσαμε τον καταπέλτη από το έδαφος, ξαφνικά είδα έναν επιβάτη ο οποίος προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρισε. Τώρα ήταν επιβάτης, δεν είχε εισιτήριο, τι να σου πω δεν την ξέρω αυτή την λεπτομέρεια. Από την κάμερα τον είδα εγώ, αλλα εκείνη την ώρα είχαμε κάνει ήδη κίνηση, είχαμε φύγει.”.

Στη συνέχεια ακούγεται ο ύπαρχος να του λέει ότι “τον έβγαλαν πεθαμένο, πνιγμένο” με τον πλοίαρχο να απαντά “…μπλέξαμε, μπλέξαμε”.

Προφυλακίστηκαν ο καπετάνιος και ο ύπαρχος

Προφυλακιστέοι έχουν κριθεί οι δύο εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, όταν φέρεται να τον έσπρωξαν στην θάλασσα στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο πλοίο.

Συγκεκριμένα τόσο ο πλοίαρχος όσο και ο ύπαρχος που είναι ο άνδρας που φέρεται να τον έσπρωξε από το πλοίο σύμφωνα με τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, οδηγούνται στην φυλακή. Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, ο υποπλοίαρχος και ο λοστρόμος τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο αν θα προφυλακιστούν ή όχι μετά τη διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για το θέμα της κράτηση τους.

Η απολογίες των κατηγορούμενων ήταν μαραθώνιες, καθώς ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook