Ο πρώτος άνθρωπος που είχε καταθέσει πως είχε κακοποιηθεί βάναυσα από το Δημήτρη Λιγνάδη γνωστοποίησε την ταυτότητά του και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης

Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης προκειμένου να απολογηθεί, καθώς κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή και συνεχίζει να κρατείται σε κελί στην Γενική Αστυνομική διεύθυνση Αθηνών.

Εν τω μεταξύ δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και οι μαρτυρίες για την δράση του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού. Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα το πρωί ο Νίκος Σ. αποφάσισε να σπάσει την ανωνυμία του και να θέσει εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, οι δικηγόροι του μετέβησαν στα δικαστήρια για να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία του στις δικαστικές Αρχές, προκειμένου να κληθεί από την ανακρίτρια και να καταθέσει ως μάρτυρας.

Το πρωί ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας έδωσε στον εισαγγελέα το φάκελο με τις καταγγελίες που κατατέθηκαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook